Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel verschillende accommodaties
  • Voorzien van alle gemakken
  • Veel voorzieningen
  • Activiteiten voor iedereen

Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping!

Wilt u een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad?

Wilt u een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad? Bij ons bent u dan aan het juiste adres! Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een prachtig 5 sterren ANWB vakantiepark. Gelegen in Rheezerveen (Hardenberg) in Overijssel! U kunt zeker een chalet huren in Overijssel op onze camping want wij hebben prachtige accommodaties, voorzien van alle gemakken.Bovendien hebben wij ook een overdekt zwembad!

Ons vakantiepark heeft vele voorzieningen! Kom genieten van een heerlijke vakantie en huur een chalet in Overijssel! Ons vakantiepark is specifiek gericht op gezinnen met kinderen en tieners. De allerkleinsten beleven een geweldige vakantie, maar ook de tieners worden niet vergeten! Wij zijn een echte gezinscamping in Hardenberg, bij ons beleeft u de mooiste vakantie! Neem ook tijdens uw verblijf een bezoekje aan ons prachtige indoor strand met beachvolleybal, horeca en springkussen.

5 redenen voor een chalet huren in Overijssel:

  • Boek bij ons chalets direct aan de recreatieplas
  • Ook zijn er chalets met vaatwasser
  • Luxe chalets met 2 badkamers
  • Doordat de meeste chalets met 3 slaapkamers zijn, zijn ze geschikt voor 6 personen
  • Bovendien hebben alle chalets een overdekte veranda’s

Natuurlijk komt u in onze chalets echt tot rust en de kinderen hebben de tijd van hun leven! Wij zijn een echte gezinscamping. Daarom zijn er tijdens het hoogseizoen, vele gezinnen te vinden op ons vakantiepark! Uw kinderen zullen snel vrienden maken en niet meer weg willen! Een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad is een groot succes, vooral bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Nergens anders kunt u een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad waar ook een geweldig animatieteam is. Daarnaast is er ook een tapas restaurant  en bowlingbanen. Een echte aanrader is een avondje boogschieten op onze boogschietbanen. Met de 5 ha grote recreatieplas wordt uw vakantie en een accommodatie huren in Overijssel natuurlijk nog leuker! Kom lekker zonnen op het strand of bouw een zandkasteel met uw kinderen. Alle redenen voor een chalet huren op een camping met zwembad.

Kom een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad!

Meer weten over een accommodatie huren in Overijssel? Bel dan naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE