Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping!
Elke dag een strandvakantie
Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping! Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet huren in Overijssel op een vijf sterren camping!

Wilt u een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad?

Wilt u een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad? Bij ons bent u dan aan het juiste adres! Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtig 5 sterren ANWB vakantiepark. Gelegen in Rheezerveen (Hardenberg) in Overijssel! U kunt zeker een chalet huren in Overijssel op onze camping want wij hebben prachtige accommodaties, voorzien van alle gemakken.Bovendien hebben wij ook een overdekt zwembad!

Ons vakantiepark heeft vele voorzieningen! Kom genieten van een heerlijke vakantie en huur een chalet in Overijssel! Ons vakantiepark is specifiek gericht op gezinnen met kinderen en tieners. De allerkleinsten beleven een geweldige vakantie, maar ook de tieners worden niet vergeten! Wij zijn een echte gezinscamping in Hardenberg, bij ons beleeft u de mooiste vakantie! Neem ook tijdens uw verblijf een bezoekje aan ons prachtige indoor strand met beachvolleybal, horeca en springkussen.

5 redenen voor een chalet huren in Overijssel:

Natuurlijk komt u in onze chalets echt tot rust en de kinderen hebben de tijd van hun leven! Omdat wij een echte gezinscamping in het Vechtdal zijn, zijn er, tijdens het hoogseizoen, vele gezinnen te vinden op ons vakantiepark! Uw kinderen zullen snel vrienden maken en niet meer weg willen! Een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad is een groot succes, vooral bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Nergens anders kunt u een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad waar ook een geweldig animatieteam is. Daarnaast is er ook een tapas restaurant  en bowlingbanen. Een echte aanrader is een avondje boogschieten op onze boogschietbanen. Met de 5 ha grote recreatieplas wordt uw vakantie en een accommodatie huren in Overijssel natuurlijk nog leuker! Kom lekker zonnen op het strand of bouw een zandkasteel met uw kinderen. Alle redenen voor een chalet huren op een camping met zwembad.

Kom een chalet huren in Overijssel op een camping met zwembad!

Meer weten over een accommodatie huren in Overijssel? Bel dan naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl