Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod!
Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod! Chalet in Overijssel; een ruim aanbod!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Chalet in Overijssel; een ruim aanbod!

Chalet in Overijssel op 5 sterren camping met veel voorzieningen

Een vakantie is natuurlijk pas geslaagd als iedereen het naar de zin heeft daarom boekt u een chalet in Overijssel! Activiteiten voor de kinderen zijn daarbij natuurlijk erg belangrijk! Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh biedt geweldige activiteiten, zowel indoor als outdoor tijdens uw verblijf in een chalet in Overijssel. Zit u er dus over te denken om een chalet in Overijssel te huren? Bekijk dan eens onze mogelijkheden! Bij ons beleeft u een verrassende strandvakantie in Overijssel, gegarandeerd een vakantie om nooit te vergeten als u een chalet in Overijssel boekt! Daarnaast zijn we geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners.

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh heeft een uitgebreid aanbod chalet Overijssel. Zo is er voor iedere wens en ieder budget een passende vakantie.

Al onze chalets in Overijssel zijn netjes en volledig ingericht. De mate van luxe bepaalt u! Wilt u dezelfde luxe als thuis met een vaatwasser en bedlinnen inbegrepen? Dan kiest u voor de chalet comfort, de strandchalet of de luxe. In de chalet de luxe zit zelfs een tweede badkamer! Handig met een groot gezin!

Voor een unieke strandbeleving kunt u het beste kiezen voor onze strandchalets, de meest verhuurde chalet. Deze chalet is modern, ruim en heeft een prachtige ligging aan onze recreatieplas. U loopt zo vanuit uw chalet het strand op en het water in! Een heerlijke strandvakantie in Overijssel dus!

Een chalet in Overijssel huren met het hele gezin!

Uiteraard hebben wij een uitgebreid activiteiten programma.

Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Heeft u nog vragen voor ons? Bel ons gerust: 0523 - 638 260 of stuur een stoetenslagh@capfun.com.

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan
We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE