Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Chalet huren op een camping met zwembad

Wilt u een chalet huren op een camping met zwembad?

Aangenomen dat u op zoek bent naar de perfecte vakantie en wilt u een chalet huren op een camping met zwembad? Bij ons bent u aan het juiste adres! Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtig 5 sterren vakantiepark. U kunt zeker een chalet huren op op onze camping want wij hebben een overdekt zwembad!

Ons vakantiepark heeft vele voorzieningen! Kom genieten van een heerlijke vakantie en huur een chalet! Ons vakantiepark is specifiek gericht op gezinnen met kinderen en tieners. De allerkleinsten beleven een geweldige vakantie, maar ook de tieners worden niet vergeten! Wij zijn een echte gezinscamping in Overijssel op een ANWB top camping! Bij ons beleeft u de mooiste vakantie! Neem ook tijdens uw verblijf een bezoekje aan ons prachtige indoor strand met beachvolleybal, horeca en springkussen.

5 redenen voor een chalet huren op een camping met zwembad!

In onze chalets komt u echt tot rust en de kinderen hebben de tijd van hun leven! Omdat wij een echte gezinscamping zijn, zijn er vele gezinnen te vinden op ons vakantiepark! Uw kinderen zullen snel vrienden maken en niet meer weg willen! Een chalet huren op een camping met zwembad is een groot succes, vooral bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Vakantiepark het Stoetenslagh is uniek! Nergens anders kunt u een chalet huren op een camping met zwembad waar ook een geweldig animatie team is, een tapas restaurant is, en bowlingbanen en boogschietbanen aanwezig zijn! Met de 5 ha grote recreatieplas wordt uw vakantie nog leuker! Kom lekker zonnen op het strand of bouw een zandkasteel met uw kinderen. Alle redenen voor een chalet huren op een camping met zwembad.

Kom een chalet huren op een camping met zwembad.