Chalet verhuur in Overijssel met verrassende strandvakantie Chalet verhuur in Overijssel met verrassende strandvakantie Chalet verhuur in Overijssel met verrassende strandvakantie Chalet verhuur in Overijssel met verrassende strandvakantie Chalet verhuur in Overijssel met verrassende strandvakantie
Boeken

Reserveren

t/m
  • Ruim aanbod chalets
  • Direct aan de recreatieplas
  • Met half overdekt terras
  • Honden zijn ook toegestaan

Chalet verhuur in Overijssel met verrassende strandvakantie

Ruim aanbod chalet verhuur in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh

Bent u op zoek naar chalet verhuur in Overijssel op een ANWB 5 sterren top camping tijdens de zomervakantie?  U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan chalets bij chalet verhuur in Overijssel op onze camping. Hiermee zijn we geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners.

Indien u bij chalet verhuur in Overijssel boekt:

  • Beleeft u een verrassende strandvakantie
  • Omdat er is een grote grote recreatieplas met zandstrand is, met waterglijbanen en Tubby Spash
  • Maar ook dankzij ons grote indoor strand valt uw vakantie nooit in het water.
  • Daarnaast in juli en augustus is er een uitdagend aquapark op het water!
  • Natuurlijk is er een overdekt zwembad, ook geheel in strandthema!

Altijd een chalet die bij u past!

Altijd staan de chalets ruim opgesteld en heeft u voldoende privacy tijdens uw verblijf. Uiteraard is er naast de chalet verhuur ook voldoende te doen buiten het park. We liggen niet voor niets tussen het Vechtdal en het Reestdal. Prachtige fietsmogelijkheden en goede fietspaden voldoen voor een heerlijk dagje eruit. Chalet huren in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, gelegen in de driehoek Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen.

Chalet verhuur in Overijssel met veel overdekte voorzieningen

Op het park gratis gebruik maken van het overdekte zwembad en het unieke overdekte strand de Happy Fun Beach. Daarnaast bieden wij een verrassende strandvakantie in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners. Het strandthema is dan ook overal doorgevoerd en geeft u het gevoel er echt even uit te zijn. Direct aan het strand kamperen of een chalet huren het is allemaal mogelijk. Uiteraard kunt u bij ons lekker eten in ons restaurant en in de Happy Fun Beach. Kortom voor elk wat wils tijdens uw verblijf!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE