Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel

Wij bieden Chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel

Wij bieden chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel op een 5 sterren camping. Doordat onze chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel staan op een ANWB top camping. Daarmee zult gegarandeerd genieten van een heerlijke strandvakantie in Overijssel. Ook zijn een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners. Beleef een onvergetelijke vakantie en kies voor vakantiepark het Stoetenslagh

Voordelen van chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel:

  • Vakantiepark het Stoetenslagh biedt diverse type chalets: van basic tot luxe of direct aan het water!
  • De chalets zijn geschikt voor 4 of 6 personen en bieden een gezellige living met knusse slaapkamers
  • Doordat de chalets dicht gelegen bij de recreatieplas voor altijd de perfecte strandvakantie in Overijssel.

Bovendien chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel bieden wij ook chalets op ons vakantiepark die zeker niet onder doen voor luxe bungalows.  Bekijk het aanbod en laat u verrassen door het geweldige ruime aanbod van de chalets in Overijssel.

Komt u een chalet huren van onze chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel?

Wanneer u een chalet huurt zult u genieten van een heerlijke en verrassende strandvakantie. Kom met uw hele gezin naar onze camping in Overijssel en uw vakantie wordt gegarandeerd een succes. Met het geweldige programma en leuke activiteiten is uw vakantie één groot feest. Ook wordt er overdag genoeg georganiseerd voor uw kinderen waardoor zij zich niet hoeven te vervelen. Zij kunnen samen met Joepie en Bobby Beach geweldige avonturen beleven. Door deze leuke activiteiten en de top voorzieningen word een vakantie wel heel erg leuk!

Bekijk het aanbod van de chaletverhuur en bungalowverhuur in Overijssel en u zult overtuigt zijn om bij ons uw vakantie te boeken. Natuurlijk kunt u ook gerust een keer langskomen om ons park en onze chalets te bekijken. Wij heten u graag welkom bij onze ANWB top camping in Overijssel!  U kunt altijd contact opnemen met ons wanneer u nog vragen heeft. U kunt ons bereiken op 0523 - 638 260 of mail ons.