Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet verhuur Drenthe aan de rand van Overijssel

Een zeer ruim aanbod van chalet verhuur Drenthe.

De chalets in de chalet verhuur Drenthe zijn ruim, modern en zijn voorzien van alle gemakken. De chalet verhuur in Drenthe is bij Vakantiepark het Stoetenslagh geweldig! U beleeft gegarandeerd een geweldige vakantie door het zeer ruime aanbod een chalet naar uw keuze! De ruime keuze aan chalets en de goede voorzieningen aan de rand van Drenthe maakt uw vakantie compleet! Aan de rand van Drenthe kunt u een ruim aanbod chalets huren. Daarnaast bieden wij een unieke strandvakantie in Overijssel.

Daarnaast  heeft chalet verhuur Drenthe ook 5 sterren voorzieningen.

  • Omdat de verhuur chalets aan de recreatieplas liggen.
  • Maar ook staan de chalets  op ruime velden.
  • Daarnaast een zeer ruim aanbod chalets!

De chalet verhuur Drenthe compleet met goede voorzieningen

De chalets zijn voorzien van twee of drie slaapkamers. Op het park van onze chalet verhuur in Drenthe is veel te doen en te beleven. Voor alle leeftijden worden vele activiteiten georganiseerd. U kunt bovendien ook met het hele gezin genieten van de  sport- en spelactiviteiten, spelavonden, talentenjachten, karaoke en nog veel meer. U zult zich niet vervelen tijdens een vakantie met chalet verhuur Drenthe.

Wilt u gebruik maken van onze chalet verhuur in Drenthe? U kunt gratis gebruik maken tijdens uw verblijf van ons prachtige overdekte  zwembad. Daarnaast kunt u ook heerlijk zonnen op het strand van onze recreatieplas met waterglijbanen, Tubby Splash en aquapark (alleen in de maanden juli en augustus). Ook kunt u tijdens de chalet verhuur Drenthe met het hele gezin een avondje komen bowlen op onze bowlingbanen of boogschieten op onze overdekte boogschietbanen!

Chalet verhuur Drenthe: u zult gegarandeerd genieten van een geweldige vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Prachtige chalet verhuur Drenthe bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Niemand hoeft zich te vervelen, want er is veel te doen voor jong en oud. Bovendien zijn de chalets prachtig en luxe voor een comfortabele vakantie!

Kies voor de chalet verhuur in Drenthe en boek een geweldige en onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Wij richten ons op gezinnen met kinderen tot 17 jaar!