Chalet verhuur in Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur in Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur in Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur in Drenthe aan de rand van Overijssel Chalet verhuur in Drenthe aan de rand van Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Direct aan de recreatieplas
  • Verschillende chalets
  • Met een half overdekt terras
  • Chalets met 2 badkamers

Chalet verhuur in Drenthe aan de rand van Overijssel

Een zeer ruim aanbod van chalet verhuur in Drenthe.

De chalets in de chalet verhuur in Drenthe zijn ruim, modern en zijn voorzien van alle gemakken. De chalet verhuur is bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh geweldig! U beleeft gegarandeerd een geweldige vakantie door het zeer ruime aanbod een chalet naar uw keuze! De ruime keuze aan chalets en de goede voorzieningen aan de rand van Drenthe maakt uw vakantie compleet! Aan de rand van Drenthe kunt u een ruim aanbod chalets huren. Daarnaast bieden wij een unieke strandvakantie in Overijssel.

Daarnaast  heeft chalet verhuur in Drenthe ook 5 sterren voorzieningen.

  • Omdat de verhuur chalets aan de recreatieplas liggen.
  • Maar ook staan de chalets  op ruime velden.
  • Daarnaast een zeer ruim aanbod chalets!

De chalet verhuur compleet met goede voorzieningen

De chalets zijn voorzien van twee of drie slaapkamers. Op het park van onze chalet verhuur is veel te doen en te beleven. Voor alle leeftijden worden vele activiteiten georganiseerd. U kunt bovendien ook met het hele gezin genieten van de  sport- en spelactiviteiten, spelavonden, talentenjachten, karaoke en nog veel meer. U zult zich niet vervelen tijdens uw vakantie!

Wilt u gebruik maken van onze chalet verhuur in Drenthe? U kunt gratis gebruik maken tijdens uw verblijf van ons prachtige overdekte  zwembad. Daarnaast kunt u ook heerlijk zonnen op het strand van onze recreatieplas met waterglijbanen, Tubby Splash en aquapark (alleen in de maanden juli en augustus).

Goede horeca voorzieningen bij de chalet verhuur in Drenthe

Na een heerlijke dag in de zon genieten tijdens uw strandvakantie kunt u ’s avonds heerlijk genieten in ons restaurant van de tapas kaart of gewoon van de kaart. Daarnaast hebben we een snackbar. Maar ook is er in de Happy Fun beach de mogelijkheid om een tosti of pizza te nuttigen

Ook kunt u tijdens de chalet verhuur met het hele gezin een avondje komen bowlen op onze bowlingbanen of boogschieten op onze overdekte boogschietbanen!

Chalet verhuur in Drenthe: u zult gegarandeerd genieten van een geweldige vakantie bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE