Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Chaletverkoop en stacaravanverkoop

Bekijk ons aanbod uit de chaletverkoop en stacaravanverkoop!

Wij kunnen bemiddelen in chaletverkoop en stacaravanverkoop van onze vaste gasten.  De chalets uit onze chaletverkoop of stacaravanverkoop zijn in zeer goede staat, en voldoen aan onze eisen om met behoud van vaste plaats te mogen verkopen. Omdat wij een 5 sterren vakantiepark zijn stellen wij hoge eisen aan onze chaletverkoop en stacaravanverkoop.

Eigenaren die zelf jaren hun chalet of stacaravan hebben gebruikt bieden deze dan te koop aan. Wij zijn vanaf 2016 bezig met een upgrade van onze jaarplaatsen en hebben strikte voorwaarden voor verkoop en plaatsing Wilt u meer weten over de voorwaarden Kijk dan naar onze  Verkoopvoorwaarden per 1-1-2017

Deze upgrade houd ook onder ander in dat we alleen op de velden Albatros en Boei jaarplaatsen aanbieden. Mocht u een stacaravan of chalet elders op een standplaats kopen en deze voldoet aan de eisen zal deze in overleg volgens de RECRON – voorwaarden na het seizoen van aankoop verplaatst worden naar veld Albatros of Boei. Wij zullen u conform de Recron voorwaarden helpen met de verplaatsing en samen met u afspraken maken.

Daarnaast bieden wij sommige jaren aan het einde van het kampeerseizoen rond september onze eigen chalets te koop aan voor chaletverkoop en stacaravanverkoop dit zijn allemaal gebruikte chalets.

Chaletverkoop en stacaravanverkoop die momenteel te koop worden aangeboden van gasten zijn:

Omdat er momenteel niets te koop is met behoud van plaats hebben we een caravan laten plaatsen en deze kan op een vrije plaats bij ons op het park geplaatst worden.

Merk Atlas 3 slaapkamers Bouwjaar 05-11-2014 Vraagprijs € 17.500,- Mail voor meer informatie

Caravan te koop met behoud van plek:

Wij bieden alleen chaletverkoop en stacaravanverkoop van getaxeerde chalets of caravans aan op deze pagina.

Deze taxatiewaarde is niet bepalend voor de verkoopprijs, dit is tussen u en verkoper, maar geeft de consumentenwaarde aan zoals de ANWB taxateur dit heeft bepaald.

De taxatiewaarde door de ANWB bepaald is 2 jaar geldig voor verkoopdoeleinden.
De waarde is zonder inventaris, eventueel schuurtje en aankleding van de plaats. Verkoper en koper zijn zelf hier vrij in om over te onderhandelen.

Bent u hierin geïnteresseerd? U kunt een afspraak maken, wij kunnen bemiddelen tussen u en de fabriek.

Voor de chaletverkoop en stacaravanverkoop kunt u contact opnemen met Jan van Veen. Bel 0523 - 638 260 of >> Mail