Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats
Elke dag een strandvakantie
Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Prachtige ruime kavels voor een chalet of stacaravan
  • Vijfsterren vakantiepark, geweldig voor gezinnen
  • Een eigen plekje op de camping, een tweede thuis
  • Veel activiteiten tijdens de schoolvakanties

Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van vaste plaats

Bekijk ons aanbod uit de chaletverkoop en stacaravanverkoop!

Omdat wij kunnen bemiddelen in chaletverkoop en stacaravanverkoop van onze vaste gasten. Deze pagina is zuiver bedoeld om een overzicht te verkrijgen. Uiteraard kunnen wij in een persoonlijk gesprek u beter een uitgebreider informeren. De chalets uit onze chaletverkoop of stacaravanverkoop zijn in zeer goede staat.  Mede omdat deze voldoen aan onze eisen om met behoud van vaste plaats te mogen verkopen. Omdat wij een 5 sterren vakantiepark zijn stellen wij hoge eisen aan onze chaletverkoop en stacaravanverkoop.

Eigenaren die zelf jaren hun chalet of stacaravan hebben gebruikt bieden deze dan te koop aan. Wij zijn bezig met een upgrade van onze jaarplaatsen en hebben strikte voorwaarden voor verkoop en plaatsing Wilt u meer weten over de voorwaarden Kijk dan naar onze  Verkoopvoorwaarden per 1-1-2017

Deze upgrade houd ook onder ander in dat we alleen op de velden Albatros en Boei jaarplaatsen aanbieden. Mocht u een stacaravan of chalet elders op een standplaats kopen en deze voldoet aan de eisen zal deze in overleg volgens de RECRON – voorwaarden na het seizoen van aankoop verplaatst worden naar veld Albatros of Boei. Wij zullen u conform de Recron voorwaarden helpen met de verplaatsing en samen met u afspraken maken.

Chaletverkoop en stacaravanverkoop die momenteel te koop worden aangeboden zijn:

Momenteel is er niets getaxeerd en te koop

Chaletverkoop en stacaravanverkoop met behoud van plek:

Wij bieden alleen chaletverkoop en stacaravanverkoop van getaxeerde chalets of caravans aan op deze pagina.

Deze taxatiewaarde is niet bepalend voor de verkoopprijs, dit is tussen u en verkoper. Deze prijs geeft de consumentenwaarde aan zoals de ANWB taxateur dit heeft bepaald.

De taxatiewaarde door de ANWB bepaald is 2 jaar geldig voor verkoopdoeleinden.
De waarde is zonder inventaris, eventueel schuurtje en aankleding van de plaats. Verkoper en koper zijn zelf hier vrij in om over te onderhandelen.

Bent u hierin geïnteresseerd of in een jaarplaats? U kunt een afspraak maken, wij kunnen bemiddelen tussen u en de fabriek.

Voor de chaletverkoop en stacaravanverkoop kunt u contact opnemen met de receptie. Bel 0523 - 638 260 of >> Mail