Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Comfort kampeerplaats

Wij bieden een ruimaanbod: comfort kampeerplaats

U wilt een onvergetelijke kampeervakantie beleven met uw gezin? Kies voor een comfort kampeerplaats op vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel. De kinderen en tieners kunnen genieten van super gave activiteiten en bovendien zijn er vele voorzieningen, ook overdekt!

Waarom kiest u voor een comfort kampeerplaats bij vakantiepark het Stoetenslagh:

  • Elke comfort kampeerplaats heeft 10 ampère stroom (met CEE stekker). Tv aansluiting op ons eigen zenderpakket (uw tv dient wel DVB-C (cable) te kunnen ontvangen En er is een water aan- en afvoer op de plaats.
  • De comfort kampeerplaats variëren in oppervlakte van >120m2 tot >140m2!
  • Keuze uit een comfort kampeerplaats aan de recreatieplas, of op een veld waar honden zijn toegestaan (niet overal) of een autovrij kampeerveld.
  • 5 Toiletgebouwen dus altijd op korte afstand.

Kampeertarieven

Beleef een strandvakantie tijdens uw verblijf op een comfort kampeerplaats:

  • Er is een recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand!
  • Waterglijbanen en Tubby Splash in de recreatieplas aanwezig.
  • Indoor strand Happy Fun Beach met indoor beachvolleybal en gezellige horeca
  • Overdekt zwembad, geheel aangekleed in strandthema

 

Eerst een prijsopgave en nu ook mogelijk om op plattegrond te boeken!

Tijdens de vakanties is er een geweldig recreatieprogramma!

U hoeft zich niet te vervelen tijdens uw verblijf op een comfort kampeerplaats, want er is een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. Natuurlijk worden de tieners niet vergeten. Het Stoetenslagh is namelijk tijdens het hoogseizoen een geweldige camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Verder zijn de kampeervelden ruim waardoor sport en spel mogelijk is op het veld.

Over de hele camping is gratis Wifi (beperkt). De wifi is voor recreatief gebruik, elk jaar verbeteren we weer punten op dit vlak, maar de dekking en het gebruik zal altijd minder zijn dan wat u thuis gewend bent.

LET OP: u kunt in de periode tussen 21 juli en 25 augustus 2018 is de aankomst- en vertrekdag op zaterdag. Ook kunt u in deze periode alleen per 7 dagen boeken. Heeft u voorkeur voor een bepaalde comfort kampeerplaats? Dan rekenen wij hiervoor € 20,00 voorkeurskosten.

Vakantiepark het Stoetenslagh is een Top camping van de ANWB.  Wij bieden de beste voorzieningen en de leukste activiteiten! Daardoor is ons vakantiepark voor zowel kleine als grote kinderen een ideale vakantiebestemming.

U kunt vrijblijvend een prijsopgaaf! Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen: 0523 - 638 260 of stuur ons dan een mail: info@stoetenslagh.nl