Zoover beoordelingen 8,0
Corona maatregelen Corona maatregelen Corona maatregelen Corona maatregelen Corona maatregelen
Corona maatregelen Corona maatregelen Corona maatregelen Corona maatregelen Corona maatregelen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Strandvakantie
 • Overdekt zwembad
 • Uniek indoor strand
 • Gratis WIFI

Corona maatregelen

Update: 8 juli 2020

Wij van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zijn er helemaal klaar voor om u en uw gezin te mogen ontvangen op ons prachtige vakantiepark.

We brengen u graag alvast op de hoogte van de maatregelen op ons park. Zo bent u goed voorbereid!

CORONA MAATREGELEN OP ONS PARK

U bent van harte welkom op ons vakantiepark wanneer u geen klachten ervaart!

LET OP: Alles is onder voorbehoud en kan op ieder moment worden aangepast om aan de regels te blijven voldoen.

De algemene regels gelden als volgt:

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Houd u aan de richtlijnen van het RIVM
 • U kunt alleen met uw pinpas betalen

Winkelcorner

Er mogen maximaal 3 personen tegelijkertijd naar binnen.Komt u ’s ochtends voor broodjes? Dan kan het zijn dat u even buiten moet wachten voordat u naar binnen kunt. De lijst met broodjes is bijgevoegd. Maakt u a.u.b. vooraf alvast een keuze zodat we de tijd in de winkel zo kort mogelijk kunnen houden.

Zwemmen

LET OP: de maatregelen voor het zwembad zijn gewijzigd.

Wij hebben gemerkt dat, met de maatregelen van maximaal 40 personen in het zwembad, maar weinig gasten aan de beurt kwamen met zwemmen. Wij vonden dit heel vervelend omdat er veel gasten teleurgesteld waren. Daarom hebben wij besloten om de maatregelen hiervoor aan te passen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet te reserveren en kunnen ieder tijdsblok gewoon naar binnen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven namelijk geen 1,5 meter afstand tot elkaar en tot volwassenen te houden. Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen moeten wel reserveren en hierbij blijft het maximum van 40 personen. Ook de tijdsblokken van een uur zullen wij blijven hanteren. Dus na ieder tijdsblok verzoeken wij iedereen het zwembad te verlaten (ook de kinderen tot en met 12 jaar), zodat wij het zwembad schoon kunnen maken voor de volgende groep.

Onderstaande blijft van kracht:

 • Houd de gereserveerde tijd en tijdsblokken aan. Heeft u bijvoorbeeld om 11 uur gereserveerd? Dan kunt u ook pas om 11 uur naar binnen. Onze medewerker zal bij de ingang uw naam vragen en controleren met de lijst van reserveringen.Onze medewerkers hebben nog even de tijd nodig om het zwembad weer schoon te maken voordat de volgende groep naar binnen gaat.
 • Onze medewerker zal 5 minuten voor het einde van uw gereserveerde uur u vragen het zwembad te verlaten. Wij verwachten dat u dit respecteert en tijdig het zwembad verlaat. Dit geldt dus ook voor de kinderen tot en met 12 jaar.
 • De douches en kleedhokjes zijn buiten gebruik. U dient uw badkleding aan te hebben als u naar het zwembad gaat en ook weer in uw badkleding het zwembad te verlaten. Houd hier dus rekening mee!Iedere dag worden de zwembadreserveringen voor de volgende dag open gezet tussen 20.00 en 20.30 uur.
 • We begrijpen dat het maximum van 40 personen van 13 jaar en ouder het gebruik van het zwembad beperkt. Helaas zijn wij genoodzaakt om deze maatregel te hanteren om de 1,5 meter te kunnen garanderen. We hopen op uw begrip.

U kunt een tijdsblok van een uur reserveren via:

Zwembad reserveren

Sanitairgebouwen

Bij de sanitairgebouwen vragen wij u rekening te houden met het volgende:

 • Houd rekening met de 1,5 meter afstand.
 • Zijn de beschikbare voorzieningen allemaal bezet? Wacht dan buiten, kom op een ander moment terug of maak gebruik van een ander sanitairgebouw.
 • Personen uit 1 huishouden dienen zoveel mogelijk als een groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen om de druk op de voorzieningen te verminderen.
 • Kom alleen naar het sanitairgebouw voor de ‘noodzakelijke’ bezoeken (douche- en toiletgebruik)
 • Poets uw tanden bij de caravan
 • Doe uw afwas ook zoveel mogelijk bij de caravan

Wij vertrouwen erop dat u en uw gezin zich aan onze regels houdt. Hierdoor kan iedereen veilig gebruik maken van onze sanitairgebouwen.

Bezoek

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is het dit seizoen niet toegestaan om bezoek te ontvangen. Er gelden beperkende maatregelen en we moeten 1,5 meter afstand houden. Wanneer we van buitenaf bezoek toestaan, wordt het aantal personen op ons park alleen maar hoger en kunnen we de afstand helaas niet garanderen. We willen de beschikbare ruimte voor onze campinggasten niet nog meer beperken.

Tienerruimte de Box

De Box is weer geopend. Tieners tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Wel dienen zij 1,5 meter afstand te houden naar ons personeel en volwassenen. In de Box kunnen de tieners gezellig samen zijn en vrienden ontmoeten, onder het genot van gezellige achtergrond muziek. De Box zal dit seizoen geen disco zijn omdat discotheken pas in september weer open mogen.

Restaurant

De maatregelen in de horeca zijn versoepeld. Reserveren is niet noodzakelijk, u kunt gewoon plaatsnemen in ons restaurant en terras.

Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is dagelijks geopend. Voor een hapje en drankje kunt u gewoon binnenlopen. U hoeft overdag niet te reserveren. Bij de activiteiten in de avond (het avondprogramma) zult u wel moeten reserveren. Dit omdat dit altijd drukbezocht is en we hier gemakkelijk de 100 personen overschrijden.

Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond blijven en dat we jullie alsnog van harte mogen ontvangen op ons vakantiepark.

Tot ziens,

Team Capfun het Stoetenslagh.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -