Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving
Elke dag een strandvakantie
Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving Culturele activiteiten in de omgeving
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Culturele activiteiten in de omgeving

Bent u op zoek naar culturele activiteiten in de omgeving van Hardenberg? Hieronder vind u verschillende mogelijkheden!

Hanzestad Kampen

Kampen is een oude Hanzestad gelegen in West-Overijssel. De stad ligt op een schiereiland omringt door de rivier de Ijssel. In Kampen kunt u vele culturele activiteiten vinden, zo zijn er nog verschillende delen van de oude stadsmuur zichtbaar en kunt u oude ambachten bewonderen. Kampen heeft ook verschillende leuke winkels en gezellige terrasjes waar plaats kunt nemen. Ideaal voor culturele activiteiten! Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Kampen.

>> Meer info Hanzestad Kampen

Staphorst

Het dorp Staphorst is een dorp met een speciaal dorpskarakter. U kunt hier de bekende huizen met groene luiken vinden, maar ook loopt een deel van de bewoners hier nog in klederdracht. Er is een museum in het dorp aanwezig, u kunt er rustig rondwandelen en wat drinken bij 1 van de cafés.

>> Meer info Staphorst

Ommen aan de Vecht

Ommen is een gemoedelijk en daarnaast ook historisch stadje in Overijssel. In Ommen kunt u prima een middag winkelen en cultuur snuiven om vervolgens af te sluiten met een lunch of diner in 1 van de vele restaurants. Gedurende het zomerseizoen zijn er in Ommen veel verschillende culturele activiteiten en evenementen.

>> Meer info Ommen aan de Vecht

Huize het Laer

Huize het Laer bevind zich direct naast het station van Ommen en is een landgoed met 50 hectare bos. Bij Huize het Laer vind u onder andere een ijskelder, hertenkamp, een koetshuis en daarnaast ook een pauwenhuis. In de omgeving van Huize het Laer kunt u perfect fietsen of wandelen. Ook met uw kinderen is dit een ideale plek, het hertenkamp maakt het ook aantrekkelijk voor uw kinderen.

>> Meer info Huize het Laer

Landgoed Vilsteren

Landgoed Vilsteren is een gigantisch landschap van meer dan 1.050 hectare groot. Op het landgoed zijn verschillende huizen, bossen en heide te vinden. Ook zijn er dieren aanwezig op het landgoed. De moeite waard dus!

>> Meer info Landgoed Vilsteren

Kasteel Eerde

Tussen een dubbele gracht en in een prachtig bosrijk gebied, vind u Kasteel Eerde. Het kasteel is prachtig om te zien en heeft een rijke geschiedenis. U kunt vanaf hier ook verschillende wandelroutes lopen door de mooie natuur rondom het kasteel.

>> Meer info Kasteel Eerde

Burg Bad Bentheim

Burg Bad Bentheim is gelegen in de gelijknamige plaats in West-Duitsland en al meer dan vijf eeuwen in het bezit van  graven en vorsten. U kunt erg mooi rondom het kasteel wandelen, maar u kunt ook een bezoek brengen aan het kasteel met de verschillende gebouwen en musea.

>> Meer info Burg Bad Bentheim

 

Culturele activiteiten combineren met een verblijf op Vakantiepark het Stoetenslagh?

Dat kan! Neem contact met ons op via info@stoetenslagh.nl of via 0523 - 638 260