Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Dagje uit in Overijssel

Leuk dagje uit in Overijssel?

Boek uw dagje uit in Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh of combineer dit tijdens uw vakantie!. Voor een heerlijk dagje uit in Overijssel komt u naar de Happy Fun Beach!

Met mooi weer komen veel gasten een dagje bij ons vakantiepark omdat wij een uniek strand hebben. Wij hebben namelijk een prachtig grote recreatieplas waar u heerlijk kunt genieten met uw hele gezin.  U kunt ook bij ons komen bowlen of boogschieten. Maak uw dagje uit compleet met heerlijk tapas eten! Kies van de heerlijke tapas gerechten van de kaart! Voor maar € 3,00 per dag kunt u gebruik maken van alle activiteiten. Heerlijk zonnen en een boek lezen of actief bezig zijn het is allemaal mogelijk! De Happy Fun Beach is een mooie locatie voor feesten en partijen, maar ook voor kinderfeestjes of familiefeesten. En uiteraard bent u welkom om gewoon een dagje te genieten van de voorzieningen op ons 5 sterren vakantiepark met veel voorzieningen.

Het leukste dagje uit in Overijssel!

  • Overdekt indoor strand met beachvolleyvelden
  • 5 ha recreatieplas
  • 2 waterglijbanen
  • kajakken op de recreatieplas
  • overdekt zwembad
  • veel activiteiten mogelijk
  • direct aan goede fietspaden
  • 2 pannavelden

Kortom veel te doen op ons vakantiepark het hele jaar door geopend voor activiteiten en een dagje uit in Overijssel. Weer of geen weer altijd een strandvakantie in Overijssel. Sluit uw dagje uit af met bowlen of tapas aten het is allemaal mogelijk op ons park.

Combineer uw vakantie bij ons ook met een dagje uit in Overijssel in de omgeving van ons vakantiepark! Ons vakantiepark is een goede uitvalsbasis voor een heerlijk dagje uit in Overijssel.

 

Overijssel biedt vele mogelijkheden om te genieten van een gezellige dag met het hele gezin. Bovendien is Vakantiepark het Stoetenslagh een goede uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit in Overijssel. Boek daarom een vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh een ANWB top camping in Overijssel.