Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid

Disclaimer Stoetenslagh en aansprakelijkheid

Door middel van deze disclaimer betracht vakantiepark het Stoetenslagh BV uiterste zorgvuldigheid. Bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site. Maar ook wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is. Doordat op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden per mail: stoetenslagh@capfun.com of telefonisch 0523 - 638 260 zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen. U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinkt op deze site, nalezen op de site van de desbetreffende organisatie.

Hoewel Vakantiepark het Stoetenslagh BV  geen aansprakelijkheid aanvaardt voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van Vakantiepark het Stoetenslagh BV

Aansprakelijkheid niet uit te sluiten door disclaimer

Ook Vakantiepark het Stoetenslagh BV betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site. Maar wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Mits u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden per mail: stoetenslagh@capfun.com zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen. U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinked op deze site, nalezen op de site van de desbetreffende organisatie.

Vakantiepark het Stoetenslagh BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van Vakantiepark het Stoetenslagh BV. Zij aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. Vakantiepark het Stoetenslagh BV behoudt zicht het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

Met deze disclaimer wijzen wij op Copyright

Ook deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Daarnaast is de site bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers. Daardoor is het niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy.
Mits schriftelijke voorafgaande toestemming van Vakantiepark het Stoetenslagh BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen. Door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.
Het is niet toegestaan deze site te framen. Vakantiepark het Stoetenslagh BV acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de site of de informatie op een aan de Vakantiepark het Stoetenslagh-site gelinkte site.

Merkenrecht en disclaimer

Mits schriftelijke toestemming van Vakantiepark het Stoetenslagh BV is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Maar ook aanvaardt zijn geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. Desondanks behoudt Vakantiepark het Stoetenslagh BV zich het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE