Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Drankbeleid in de horeca

Ons drankbeleid in de horeca is een bewuste keuze voor gezinnen met tieners.

Tijdens uw vakantie wilt u toch ook dat wij het drankbeleid in de horeca voor uw kinderen handhaven. Zoals u allen weet heeft de regering besloten om een ander drankbeleid in de horeca te gaan voeren, die wij moeten handhaven. Dit drankbeleid in de horeca is tot 18 jaar NIX. Wij hopen op uw medewerking en begrip voor deze situatie. In het kort even hoe wij het drankbeleid in de horeca regelen:

  • De tieners van 18 jaar en ouder krijgen van ons een bandje, hiermee kunnen zij aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Om dit bandje te krijgen dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden en moet er een akkoord verklaring getekend worden.
  • Geen bandje en bij twijfel is legitimatie verplicht, anders NIX!

Ons drankbeleid in de horeca met alcohol aan een jongere onder 18 jaar geldt het volgende:

  • Eerste keer constatering: drank inleveren en toegang wordt ontzegd voor de rest van de dag, dit geldt voor de gever en de ontvanger.
  • Tweede keer constatering: verwijdering en ontzegging toegang tot de camping.

Jongerenruimte de BOX is door een afscheiding afgezet om zo enige controle op onze gasten te hebben. Bovendien hebben we door de bandjes een controle op de gasten van buitenaf. Zij zullen geen toegang krijgen tot de BOX.

Bij verdenking van te veel gebruik van alcohol wordt de toegang tot ons hoofdgebouw en terras geweigerd. Hierdoor blijft het voor iedereen gezellig en is er geen overlast van mensen die een glaasje te veel hebben gehad.

Uiteraard zullen wij bij verstrekking van alcohol van ouders aan hun kinderen, deze moeten innemen.  Buiten het dankbeleid in de horeca is: wat u zelf doet op uw eigen plek of accommodatie want dit geld niet onder onze horeca. Wij denken dat u het ook belangrijk vindt dat uw kinderen geen blijvende schade hebben door een te hoog alcoholgebruik en dat u achter ons beleid staat.