Zoover beoordelingen 8,0
Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk!
Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk! Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel activiteiten
  • Strandvakantie
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Verwarmd overdekt zwembad

Een ouder vakantie in Overijssel, net zo leuk!

Naast Estivant bieden ook wij een een ouder vakantie in Overijssel op de camping

Een onvergetelijke een ouder vakantie in Overijssel beleven? Dat is mogelijk! Samen met uw kinderen genieten van een geweldige vakantie met veel activiteiten, nieuwe contacten maken en geniet van een een verrassende strandvakantie! Bovendien is ons vakantiepark een vijf sterren camping wat betekent dat er top voorzieningen zijn! Kortom, wij bieden alles wat uw vakantie onvergetelijk maakt!

Liever uw een ouder vakantie in Overijssel bij Capfun het Stoetenslagh boeken?

Of u nu via Estivant of via Capfun het Stoetenslagh boekt u kunt altijd gebruik maken van:

Een ouder vakantie in Overijssel via Estivant te boeken:

Wij hebben een samenwerking met Estivant, de een ouder vakantie specialist. Zij hebben bij ons 15 ruime kampeerplaatsen met ingerichte tenten. U hoeft dus niet zelf uw caravan of tent mee te nemen! Wilt u een vakantie beleven met andere een ouder gezinnen dan is dit een geweldige keuze voor u! U staat op het veld met andere een ouder gezinnen. Er is reisleiding van Estivant aanwezig om u en de kinderen te vermaken! Een super leuke een ouder vakantie in Overijssel dus! Natuurlijk kunt u van alle voorzieningen gebruik maken van vakantiepark het Stoetenslagh en ook de kinderen kunnen deelnemen aan het activiteiten programma van Capfun het Stoetenslagh, hoewel Estivant zelf ook leuke activiteiten aanbiedt!

Hoe kunt u reserveren op het een ouder veld van Estivant bij het Stoetenslagh:

Via de website van Estivant kunt u uw een ouder vakantie bij het Stoetenslagh boeken. Ook voor vragen over de een ouder vakantie bij het Stoetenslagh kunt u bij hen terecht.

Heeft u nog vragen voor ons? U kunt ons bereiken op 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -