Zoover beoordelingen 8,0
Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!
Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Gezellig samenzijn op ons park
  • Kamperen of huren!
  • Groepsactiviteiten mogelijk
  • Ook dineren of buffetten

Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!

Spelende kinderen, gezelligheid, of simpelweg gewoon samenzijn..

Voor een familie- of vriendenweekend bent u bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres! Dus bent u op zoek naar quality time met uw vrienden of familie? Lees dan snel verder!

De kinderen ziet u niet weer.. Die zijn vast bij de Funbrigade!

Op ons vakantiepark is er genoeg te doen, zo zullen de kinderen zich geen moment vervelen! Samen met de Fun Brigade kunnen ze de leukste activiteiten doen en het is voor jong en oud! Van lasergamen in het bos naast het park, tot mini disco in de avond en een chill-out voor de tieners! Tijdens uw familie- of vriendenweekend zullen de kinderen het dus perfect naar hun zin hebben op onze camping met animatie.

Familie- of vriendenweekend, kamperen of toch liever een accommodatie?

Er zijn vele mogelijkheden voor een familie- of vriendenweekend op ons park, u kunt allemaal zelf komen met een eigen tent of caravan, maar u kunt ook 1 van de vele typen accommodaties huren op ons park! Er is de mogelijkheid om op een groot veld te staan, maar ook om privé op een kleiner veld te staan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een groepsboeking? U kunt gemakkelijk een aanvraag voor een groepsboeking doen. We komen dan met een goed voorstel!

Aanvraag groepsboeking

Geen zin in koken? Wij hebben tal van mogelijkheden!

Wilt u heerlijk met de groep samen dineren tijdens uw familie- of vriendenweekend? Dat kan ook bij ons! Wij beschikken over een a la carte restaurant die tevens ook een tapaskaart heeft! Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een buffet met uw hele gezelschap, kijk snel naar de mogelijkheden hiervoor!

U kunt onze menukaart, tapaskaart en buffetten bekijken op de site van onze Happy Fun Beach (via onderstaande button).

Bekijk de mogelijkheden

Heeft u vragen of nog meer informatie nodig?

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar! U kunt telefonisch contact opnemen via 0523 - 638 260, maar u mag ook altijd informatie aanvragen via info@stoetenslagh.nl. Graag tot snel!

Let op! Familie- of vriendenweekenden zijn alleen telefonisch boekbaar! U kunt inspiratie opdoen via de website, maar het boeken dient u aan de balie of telefonisch te doen!

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -