Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!
Elke dag een strandvakantie
Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn! Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  •  Met de hele groep samenzijn op ons park
  • Kamperen of een accommodatie kan allebei!
  • Verschillende activiteiten voor de hele groep
  • Ook mogelijkheid tot dineren of buffetten

 

Familie- of vriendenweekend, gezellig samen zijn!

Spelende kinderen, gezelligheid, of simpelweg gewoon samenzijn..

Voor een familie- of vriendenweekend bent u bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres! Dus bent u op zoek naar quality time met uw vrienden of familie? Lees dan snel verder!

De kinderen ziet u niet weer.. Die zijn vast bij de Funbrigade!

Op ons vakantiepark is er genoeg te doen, zo zullen de kinderen zich geen moment vervelen! Samen met de Fun Brigade kunnen ze de leukste activiteiten doen en het is voor jong en oud! Van lasergamen in het bos naast het park, tot mini disco in de avond en een chill-out voor de tieners! Tijdens uw familie- of vriendenweekend zullen de kinderen het dus perfect naar hun zin hebben op ons park.

Familie- of vriendenweekend, kamperen of toch liever een accommodatie?

Er zijn vele mogelijkheden voor een familie- of vriendenweekend op ons park, u kunt allemaal zelf komen met een eigen tent of caravan, maar u kunt ook 1 van de vele typen accommodaties huren op ons park! Er is de mogelijkheid om op een groot veld te staan, maar ook om privé op een kleiner veld te staan.

Geen zin in koken? Wij hebben tal van mogelijkheden!

Wilt u heerlijk met de groep samen dineren tijdens uw familie- of vriendenweekend? Dat kan ook bij ons! Wij beschikken over een a la carte restaurant die tevens ook een tapaskaart heeft! Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een buffet met uw hele gezelschap, kijk snel naar de mogelijkheden hiervoor!

Of bekijk hier de mogelijkheden voor buffetten!

Heeft u vragen of nog meer informatie nodig?

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar! U kunt telefonisch contact opnemen via 0523 - 638 260, maar u mag ook altijd informatie aanvragen via info@stoetenslagh.nl. Graag tot snel!

Let op! Familie- of vriendenweekenden zijn alleen telefonisch boekbaar! U kunt inspiratie opdoen via de website, maar het boeken dient u aan de balie of telefonisch te doen!