Zoover beoordelingen 8,0
Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten
Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten

5 sterren familiecamping in Overijssel!

Ook in Hardenberg vindt u de leukste familiecamping in Overijssel, vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Kortom een complete vakantie gaat u naar deze familiecamping. Ook voor gezinnen met kinderen en tieners, zijn bij ons vakantiepark aan het juiste adres!

Daarnaast beleeft u een verrassende strandvakantie in Overijssel. Ook kunt u heerlijk zwemmen in de grote recreatieplas met waterglijbanen of van de Tubby Splash. Maar ook zijn wij een vakantiepark  met een overdekt zwembad.  Daarom bieden wij altijd: Weer of geen weer altijd een strandvakantie! Naast een overdekt zwembad hebben we ook een indoorstrand met beachvolleybalvelden.

Wij zijn een familiecamping in Overijssel en een ANWB top camping!

Ook kunt u lekker eten tijdens uw vakantie, het is allemaal mogelijk. Want wij beschikken over een goed tapasrestaurant waar u heerlijk kunt eten. Kies voor de heerlijke tapasgerechten of een heerlijk menu. Daarnaast kunt u ook een snack halen in de snackbar. Er is voor ieder wat wils.Op het terras van onze camping heeft u een prachtig uitzicht over de grote recreatieplas.

Volop zwemplezier op ons vakantiepark compleet met een overdekt zwembad. Weer of geen weer altijd een strandvakantie. Onze familie camping geeft u een complete strandvakantie in Overijssel.

Met een 5 ha groot recreatieplas en ook een overdekt zwembad met een strand heeft u altijd een strandvakantie. Wilt u meer weten over ons prachtige vakantiepark? Kom gerust een keer langs of neem contact op met ons! Bel 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is de leukste camping. Er is een geweldig animatieteam die leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Kom naar onze familiecamping in Overijssel. Bent u op zoek naar een geschikte familiecamping in Overijssel? Kom dan naar Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Wij zijn een geweldige familiecamping in Overijssel voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar. Op onze familie camping in Overijssel beleeft u een onvergetelijke vakantie met veel activiteiten en geweldige voorzieningen. Nergens is een vakantie zo leuk als bij onze familiecamping in Overijssel.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -