Familievakantie in Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie in Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie in Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie in Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie in Overijssel met veel overdekte voorzieningen
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel voorzieningen
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Veel slecht weer voorzienigen
  • Voor gezinnen met kinderen

Familievakantie in Overijssel met veel overdekte voorzieningen

Een heerlijke familievakantie in Overijssel

Wilt u een geweldige vakantie beleven? Een vakantie waarbij u echt even kunt genieten met uw gezin, even quality time. Leuke dingen doen, een goed boek lezen, veel zwemmen en heerlijk eten? Dat is wat u tijdens een familievakantie in Overijssel beleeft bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Wij bieden een echte familievakantie in  Overijssel op een 5 sterren camping.

U kunt bij ons komen kamperen op prachtige ruime kampeerplaatsen, bijvoorbeeld aan het water. Houdt u niet zo van kamperen? Geen probleem. Ook zijn er accommodaties genoeg! Kies voor een prachtige chalet of boek toch een luxe kampeertent.

Een familievakantie in Overijssel op een ANWB top camping.

Wij bieden diverse soorten vakantieverblijven, zoals kampeerplaatsen en veel soorten verhuuraccommodaties. Er is voor iedereen een geschikte vakantie te vinden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Een familievakantie bij het Stoetenslagh betekent het volgende:

  • Een leuke vakantie voor alle leeftijden, ook de tieners. Voor de tieners is er een speciaal activiteitenprogramma en tienerruimte de Box. De Box is tijdens de vakanties in de avond een gezellige disco en ontmoetingsplek.
  • Voor een strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. U kunt dit ook gewoon bij onze gezinscamping in Overijssel beleven. Het hele park is geheel in het thema strand. Uniek is ons indoor strand met beachvolleybal, palmboomklimmen en veel zand!
  • Met het hele gezin genieten op het strand of in het water van de recreatieplas. Een echte aanrader dus tijdens een familievakantie in Overijssel. Lekker luieren of een zandkasteel bouwen met de kinderen. Glij van de glijbanen en in de maanden juli en augustus is er een uniek aquapark op het water. Dat moeten jullie eens proberen!
  • Onze 5 sterren gezinscamping biedt voor alle leeftijden vermaak en voorzieningen. Ook zijn er veel overdekte voorzieningen zodat u ook bij minder mooi weer toch een fantastische vakantie beleeft.
  • Daarnaast hebben wij een overdekt zwembad met een echt overdekt strand, uniek in Overijssel! In ons unieke zwembad ligt een kiezelstrand in plaats van tegels. Ook zorgen de palmbomen en gezellige strandstoeltjes voor een gezellige sfeer tijdens het zwemmen.

Bekijk de mogelijkheden en boek

Wilt u meer weten over een familievakantie in Overijssel? Bel dan naar 0523 - 638 260 of stuur een mail stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens tijdens een familievakantie in Overijssel bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE