Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten
Elke dag een strandvakantie
Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Familiecamping Overijssel voor het hele gezin genieten

5 sterren familiecamping Overijssel.

Ook in Hardenberg vindt u de leukste familiecamping Overijssel, vakantiepark het Stoetenslagh. Kortom een complete vakantie gaat u naar deze familiecamping. Ook voor gezinnen met kinderen en tieners, zijn bij ons vakantiepark aan het juiste adres!

Daarnaast beleeft u een verrassende strandvakantie in Overijssel. Ook kunt u heerlijk zwemmen in de grote recreatieplas met waterglijbanen of van de Tubby Splash. Maar ook zijn wij een vakantiepark  met een overdekt zwembad.  Daarom bieden wij altijd: Weer of geen weer altijd een strandvakantie op familiecamping Overijssel. Naast een overdekt zwembad hebben we ook een indoorstrand met beachvolleybalvelden.

Wij zijn een familiecamping Overijssel en een ANWB top camping!

Ook kunt u lekker eten tijdens uw vakantie, het is allemaal mogelijk. Want wij beschikken over een goed tapasrestaurant waar u heerlijk kunt eten. Kies voor de heerlijke tapasgerechten of een heerlijk menu. Daarnaast kunt u ook een snack halen in de snackbar. Er is voor ieder wat wils.Op het terras van onze camping heeft u een prachtig uitzicht over de grote recreatieplas.

Volop zwemplezier op ons vakantiepark compleet met een overdekt zwembad. Weer of geen weer altijd een strandvakantie. Onze familie camping geeft u een complete strandvakantie in Overijssel.

Met een 5 ha groot recreatieplas en ook een overdekt zwembad met een strand heeft u altijd een strandvakantie. Wilt u meer weten over ons prachtige vakantiepark? Kom gerust een keer langs of neem contact op met ons! Bel 0523 - 638 260 of mail ons.

Vakantiepark het Stoetenslagh is de leukste familie camping in Overijssel. Er is een geweldig animatieteam die leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Kom naar onze familiecamping in Overijssel. Bent u op zoek naar een geschikte familiecamping Overijssel? Kom dan naar Vakantiepark het Stoetenslagh. Wij zijn een geweldige familiecamping Overijssel voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar. Op onze familie camping Overijssel beleeft u een onvergetelijke vakantie met veel activiteiten en geweldige voorzieningen. Nergens is een vakantie zo leuk als bij onze familiecamping Overijssel.