Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Familievakantie Overijssel

Een heerlijke familievakantie Overijssel

Wij bieden een echte familievakantie Overijssel op een 5 sterren camping. Ons vakantiepark biedt veel activiteiten voor alle leeftijden. Wij bieden daarom ook een onderscheidende familievakantie in Overijssel, omdat we een unieke strandvakantie kunnen bieden. Wij beschikken over een grote recreatieplas met 2 waterglijbanen en Tubby Splash. Kom lekker zwemmen en glijden van de glijbanen!

Onze familievakantie in Overijssel is nog completer met een overdekt zwembad met een echt overdekt strand, uniek in Overijssel! In het zwembad ligt een kiezelstrand in plaats van tegels! Ook zorgen de palmbomen en gezellige strandstoeltjes voor een gezellige sfeer tijdens uw vakantie.

Een familievakantie Overijssel op een ANWB top camping.

Wij bieden voor een familievakantie diverse soorten vakantieverblijven, zoals kampeerplaatsen en veel soorten verhuuraccommodaties. Er is voor iedereen een geschikte vakantie te vinden bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Bovendien zijn de vakanties bij ons vakantiepark helemaal niet duur. Boek een voordelige vakantie!

Een familievakantie betekend ook voor families dat tieners mee op vakantie als deze met de ouders mee gaan op vakantie, zodat ook zij een geweldige vakantie hebben. Voor de tieners is er ook een speciaal activiteitenprogramma. Het activiteitenteam organiseert voor de tieners leuke tieneractiviteiten en bovendien is er ook een speciale tienerruimte: de Box. In de avond is de Box een gezellige disco waar de tieners tot middernacht kunnen dansen. Zij zullen zich dus absoluut niet vervelen tijdens de uw vakantie Overijssel.  Beleef een heerlijke vakantie met een unieke strandvakantie in Overijssel is het bijzondere dat wij u kunnen bieden. Voor een strandvakantie hoeft u niet naar het buitenland!

Geniet van de mooie recreatieplas met verbluffend wit zand. Lekker luieren op het strand of een zandkasteel bouwen met de kinderen. Beleef tijdens uw familievakantie Overijssel een unieke en verrassende strandvakantie.

 

Tijdens een familievakantie Overijssel kunt u genieten van geweldige kampeerplaatsen en vele voorzieningen en faciliteiten. Boek een familievakantie Overijssel.

Een onvergetelijke familievakantie Overijssel beleeft u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Niemand hoeft zich te vervelen want er is veel te doen voor jong en oud.

Wilt u genieten van een heerlijke familievakantie Overijssel op een geweldig vakantiepark? Kom dan naar Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een heerlijke familievakantie Overijssel!