Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Familievakantie Overijssel met veel overdekte voorzieningen

Een heerlijke familievakantie Overijssel

Wij bieden een echte familievakantie Overijssel op een 5 sterren camping. Ons vakantiepark biedt veel activiteiten voor alle leeftijden. Wij bieden daarom ook een onderscheidende familie vakantie in Overijssel. Omdat we een unieke strandvakantie kunnen bieden, ook bij minder mooi weer. Maar ook beschikken wij over een 5 ha grote recreatieplas met 2 waterglijbanen en Tubby Splash. Kom lekker zwemmen en glijden van de glijbanen!

Bij ons is een familie vakantie in Overijssel is nog completer. Met een overdekt zwembad en een echt overdekt strand, uniek in Overijssel! In ons unieke zwembad ligt een kiezelstrand in plaats van tegels! Ook zorgen de palmbomen en gezellige strandstoeltjes voor een gezellige sfeer tijdens uw vakantie.

Een familievakantie Overijssel op een ANWB top camping.

Wij bieden diverse soorten vakantieverblijven, zoals kampeerplaatsen en veel soorten verhuuraccommodaties. Er is voor iedereen een geschikte vakantie te vinden bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Een familievakantie betekend ook voor families dat tieners mee op vakantie kunnen als deze met de ouders mee gaan op vakantie. Voor de tieners is er dan ook een speciaal activiteitenprogramma. Het activiteitenteam organiseert tieneractiviteiten en bovendien is er ook een speciale tienerruimte: de Box. In de avond is de Box een gezellige disco waar de tieners kunnen dansen. Zij zullen zich dus absoluut niet vervelen tijdens de uw vakantie in Overijssel.  Beleef een heerlijke vakantie met een unieke strandvakantie in Overijssel is het bijzondere dat wij u kunnen bieden. Voor een strandvakantie hoeft u niet naar het buitenland!

Geniet van de mooie recreatieplas met verbluffend wit zand. Lekker luieren op het strand of een zandkasteel bouwen met de kinderen. Beleef tijdens uw familievakantie Overijssel een unieke en verrassende strandvakantie.

Tijdens een familievakantie Overijssel kunt u genieten van geweldige kampeerplaatsen en vele voorzieningen en faciliteiten. Boek een familievakantie Overijssel.

Een onvergetelijke familie vakantie in Overijssel beleeft u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Niemand hoeft zich te vervelen want er is veel te doen voor jong en oud.

Wilt u genieten van een heerlijke familie vakantie Overijssel op een geweldig vakantiepark? Kom dan naar Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een heerlijke familievakantie Overijssel!