Zoover beoordelingen 8,0
Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel
Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel Familiedag organiseren in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Familiedag organiseren in Overijssel

Een unieke en onvergetelijke familiedag organiseren in Overijssel?

Wanneer u bij ons komt om een familiedag te organiseren in Overijssel dan biedt Capfun het Stoetenslagh vele arrangementen en activiteiten voor alle leeftijden! Beleef dus een unieke dag op een unieke locatie, namelijk ons indoor strand, geheel aangekleed in strandsfeer! Dat is gemakkelijk een familiedag organiseren in Overijssel!

Waarom u voor onze Happy Fun Beach kiest?

  • Super leuke activiteiten voor alle leeftijden!
  • Uitgebreid aanbod, namelijk vele arrangementen en activiteiten!
  • Niet afhankelijk van het weer. Dankzij ons grote en verwarmde indoor strand kunnen de activiteiten altijd doorgaan! Vandaar dat het altijd een succes wordt!
  • Daarnaast staat ons enthousiaste team natuurlijk voor u klaar om er een geweldige dag van te maken!
  • Zoals gezegd beleeft u bij ons een dagje strand in ons indoor strand; Happy Fun Beach!
  • Samengevat: we maken er een geweldige dag van!

Organiseer een superleuke dag in ons indoor strand: de Happy Fun Beach

Happy Fun Beach is een unieke locatie in Overijssel. Dankzij het 1250 m2 grote indoor strand beleeft u een uniek dagje strand! De locatie is namelijk volledig aangekleed in strandthema. Hierdoor ervaart u het echte strandgevoel. waardoor u echt een uniek dagje strand beleeft.

Een familiedag organiseren in Overijssel? U kunt bij ons terecht voor uitdagende indoor en outdoor activiteiten. Hieronder vallen onder andere actieve samenwerkingsopdrachten, maar ook palmboom klimmen. Verder is er beachvolleybal, bowlen en boogschieten boogschieten. Eens een keer wat anders? Kies voor shoot out of zeskamp. Daarnaast zijn ook vele actieve kinderfeestjes mogelijk.

Dit kan uiteraard allemaal in combinatie met een heerlijk buffet. Ook een heerlijke barbecue is mogelijk of ga gezellig tafelgrillen!

Er is natuurlijk veel mogelijk bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach! Dus gaat u een familiedag organiseren in Overijssel maar wilt u iets meer weten over onze locatie? Kom dan gerust een keer langs of neem contact met ons op. Uiteraard helpen we u graag verder! U kunt ons bellen op 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Kom namelijk een familiedag organiseren in Overijssel!

Reserveren van een familiedag in de Happy Fun Beach is mogelijk vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties. Tijdens de wintermaanden (november tot en met maart) kunt u een familiedag organiseren in ons tapas restaurant. Dit kan vanaf 20 personen (alleen op aanvraag).

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -