Zoover beoordelingen 8,0
Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg
Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg Familiefeest in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Familiefeest in Hardenberg

Het allerleukste familiefeest in Hardenberg!

Tijdens een familiefeest in Hardenberg is het natuurlijk belangrijk dat er leuke activiteiten zijn voor alle leeftijden en dat er een goed en gevarieerd aanbod aan eten is! Wist u bijvoorbeeld dat u hiervoor bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh terecht kunt? U heeft keuze uit verschillende heerlijke buffetten en super leuke activiteiten voor alle leeftijden!

U kunt bij ons kiezen uit verschillende geweldige arrangementen! Dit zijn bijvoorbeeld arrangementen met:

  • bowlen
  • beachgames
  • zeskamp
  • samenwerkingsopdrachten
  • boogschieten

U kiest bovendien zelf welke activiteiten u wilt doen tijdens uw familiefeest in Hardenberg!

LET OP: Een familiefeest in Hardenberg is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen van april tot en met oktober. Deze kunnen plaatsvinden in de Happy Fun Beach. Tijdens de wintermaanden is onze Happy Fun Beach gesloten. Dan kunt u voor feesten en partijen alleen (op aanvraag) terecht in ons restaurant, met een minimum van 20 personen. Tijdens de wintermaanden is er een beperkt aanbod aan activiteiten.

Een indoor met outdoor activiteiten?

Uniek aan onze locatie is dat het helemaal niet uitmaakt wat voor weer het is. Of het nu mooi weer is of slecht weer. Dankzij onze grote indoor strand valt uw familiefeest nooit in het water! De activiteiten zijn dus zowel indoor als outdoor mogelijk! Super handig want zo kan het altijd door gaan! Bovendien kunt u bij ons het hele jaar door genieten van een gezellige strand sfeer. Onze Happy Fun Beach is namelijk geheel aangekleed in strand thema.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een familiefeest in Hardenberg? We helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons. Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com. Wilt u graag even onze locatie bekijken? Dat kan natuurlijk! Kom gerust eens langs.

Een familiefeest is te reserveren (in overleg) vanaf april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties.

Heeft u speciale wensen of een aanpassing op een van de arrangementen of heeft u liever maatwerk voor uw familiefeest in Hardenberg? Dat kan natuurlijk! Neem dan even contact op met ons! Dan organiseren we samen uw familiefeest in Hardenberg!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -