Familieweekend kamperen in Overijssel Familieweekend kamperen in Overijssel Familieweekend kamperen in Overijssel Familieweekend kamperen in Overijssel Familieweekend kamperen in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel mogelijkheden
  • Groot aanbod activiteiten
  • Veel overdekte voorzienigen
  • Gratis wifi

Familieweekend kamperen in Overijssel

Wilt u tijdens een familieweekend kamperen in Overijssel?

Gezellig een familieweekend kamperen in Overijssel op een eigen kampeerveld? Het kan bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Wij bieden als 5 sterren camping veel kampeerplaatsen aan. En daardoor is een familieweekend kamperen in Overijssel ook mogelijk. Gezellig met z’n allen bij elkaar en op een eigen veld. Vooral in de maanden juni en september is dit erg populair. Geen eigen caravan of tent? Wij bieden ook de mogelijkheid om een chalet te boeken, bij de familie op het veld of vlakbij!

Waarom een familieweekend kamperen bij het Stoetenslagh:

  • Mogelijkheid om een eigen veld af te huren voor een familieweekend kamperen
  • Naast kamperen is het huren van chalets naast de kampeervelden mogelijk
  • Maar ook een strandvakantie in Overijssel voor iedereen
  • Daarnaast veel overdekte voorzieningen op het park

Heerlijk uit eten tijdens een familieweekend kamperen in Overijssel

Een avondje met z’n allen uit eten mag natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden veel mogelijkheden tijdens een familieweekend kamperen in Overijssel. U kunt terecht in ons sfeervolle restaurant met een eenvoudige kaart met tapas en plates. Ook kunt u terecht in de Happy Fun Beach. Hier kunt u kiezen uit een tosti, panini of een heerlijke pizza. Daarnaast hebben we ook nog een snackbar voor een snelle hap of een frietje! Wilt u allen een ijsje eten, we hebben een heuse ijsbar met veel mogelijkheden. Ook kunt u heerlijk op het terras genieten van een maaltijd of een drankje terwijl de kinderen op het luchtkussen spelen of van de kabelbaan afgaan.

Wilt u na het het even ontspannen tijdens het familieweekend kamperen, dan kan dit op de bowlingbaan of tijdens handboogschieten. Ook zijn er veel mogelijkheden om activiteiten op en rondom het park te organiseren tijdens het familieweekend kamperen in Overijssel. Er is namelijk veel te beleven en veel te organiseren tijdens uw familieweekend kamperen op onze 5 sterren camping.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de juiste beslissing te nemen.

Bel 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE