Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg
Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg Feesten en partijen in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Feesten en partijen in Hardenberg

Unieke feesten en partijen in Hardenberg!

Bent u op zoek naar een leuke locatie omdat u een feest gaat organiseren? De indoor en outdoor feestlocatie Capfun het Stoetenslagh is de perfecte locatie voor uw feesten en partijen in Hardenberg. Of het nu gaat om een familiedag of een dagje uit met vrienden. Ook een personeelsfeest of schoolklas is mogelijk. We maken er een super leuke dag van!

Een onvergetelijk dagje uit!

Ons indoor strand, de Happy Fun Beach is geopend van april tot en met oktober. Tijdens de wintermaanden is de Happy Fun Beach gesloten. Maar ook tijdens de wintermaanden zijn feesten wel mogelijk. Alleen geldt dan een minimum van 20 personen (dit geldt van april tot en met oktober niet).

Mogelijkheden van april t/m oktober

Tijdens feesten en partijen in Hardenberg zijn leuke activiteiten natuurlijk belangrijk! Dat is natuurlijk geen probleem in onze Happy Fun Beach. Wij bieden vele verschillende uitdagende activiteiten voor alle leeftijden! U beleeft bij indoor strand Happy Fun Beach namelijk een sportieve en uitdagende dag. U kunt hierbij denken aan activiteiten als: beachvolleybal, beachgames of bijvoorbeeld Shoot out. En wat dacht u van palmboom klimmen! Echt uniek! En de wat traditionelere activiteiten als bowlen en boogschieten zijn ook mogelijk!

Daarnaast maakt u uw feest helemaal af met en heerlijk buffet. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden! Bekijk hier onze buffetten.

Mogelijkheden van november t/m maart

Omdat de Happy Fun Beach tijdens deze maanden is gesloten, worden de feesten en partijen in Hardenberg gehouden in het tapasrestaurant. Een sfeervol restaurant, geheel in strandthema. Wat de mogelijkheden zijn?

  • Bowlen op onze glow in the dark bowlingbanen
  • Ook kunt u boogschieten
  • Bovendien keuze uit verschillende buffetten
  • Minimaal 20 personen

Meer weten over feesten en partijen in Hardenberg? Bel naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -