Zoover beoordelingen 8,0
Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie
Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Unieke plek
  • Veel mogelijkheden
  • Met een grote of kleine groep
  • Vele buffetten

Feesten en partijen op unieke overdekte locatie

Feesten en partijen bij onze Happy Fun Beach

Bekijk de mogelijkheden voor feesten en partijen bij onze unieke locatie Happy Fun Beach. Wij hebben u veel te bieden daarnaast veel overdekte mogelijkheden. Onze locatie is de meest complete locatie. In de winterperiode kunnen wij een overdekt strandgevoel bieden voor uw feesten en partijen. Nergens in Nederland vindt u een beach sfeer als bij ons voor uw feesten en partijen.

Wij bieden het hele jaar door veel mogelijkheden:

  • Bowlingbanen
  • Handboogschietbanen overdekt
  • Beachvolleybalvelden overdekt
  • Warm en koud buffetten
  • Bruiloften in beachsfeer

Gezellige feesten zijn bij het Stoetenslagh is het hele seizoen mogelijk. De feesten en partijen zijn mogelijk in het restaurant en in de Happy Fun Beach. U kunt bij ons terecht voor leuke en actieve familiedagen, uitjes met vrienden of een gezellig buurtfeest. Natuurlijk zijn er geweldige activiteiten en heerlijk eten en drinken!

Wij organiseren uw feest en partij met veel plezier!

Maar ook kunt u voor kinderfeestjes bij ons terecht of een evenement zijn bij ons regelen. Uw wens is onze uitdaging! Heeft u een speciale wens? Laat het ons weten! Wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

Bent u nog op zoek naar geschikte activiteiten voor uw feest neem dan contact met ons op?  Onze bowlingbanen zijn leuk voor jong en oud. Wij hebben voor de kinderen bumpers, deze kunnen wij aanzetten. Hierdoor gooien de kinderen nooit in de goot. Bowlen is hierdoor leuk voor alle leeftijden. Boogschieten is ook een gezellige activiteit. Let op: boogschieten is vanaf 12 jaar, vanwege de kracht die nodig is voor het boogschieten. Nu kunt u bij ons ook outdooractiviteiten organiseren, van beachvolleybal, vlotbouwen tot palmboom klimmen.

Voor al uw feesten kunt u bij Happy Fun Beach terecht op de locatie van het Stoetenslagh terecht. Wij zijn de meest complete locatie voor al uw feesten en partijen.

Nog belangrijk: Feesten en partijen zijn mogelijk van april tot september, buiten de schoolvakanties. Daarnaast is het in de winter mogelijk in ons restaurant, vanaf 20 personen.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -