Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie
Elke dag een strandvakantie
Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie Feesten en partijen op unieke overdekte locatie
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Feesten en partijen op unieke overdekte locatie

Feesten en partijen bij Happy Fun Beach – het Stoetenslagh.

Bekijk de mogelijkheden voor feesten en partijen bij onze unieke locatie Happy Fun Beach. Wij hebben u veel te bieden daarnaast veel overdekte mogelijkheden. Onze locatie is de meest complete locatie voor feesten en partijen. In de winterperiode kunnen wij een overdekt strandgevoel bieden voor uw feesten en partijen. Nergens in Nederland vind u een beach sfeer als bij ons voor uw feesten en partijen.

Wij bieden het hele jaar door veel mogelijkheden:

  • Bowlingbanen
  • Handboogschietbanen overdekt
  • Beachvolleybalvelden overdekt
  • Tapas buffetten
  • Warm en koud buffetten
  • bruiloften in beachsfeer

Gezellige feesten zijn bij het Stoetenslagh is het hele seizoen mogelijk.  De feesten en partijen zijn mogelijk in het restaurant en in de Happy Fun beach. U kunt bij ons terecht voor leuke en actieve familiedagen, uitjes met vrienden of een gezellig buurtfeest. Natuurlijk zijn er geweldige activiteiten en heerlijk eten en drinken!

Wij organiseren uw feest en partijen met veel plezier.

Maar ook kunt u voor kinderfeestjes bij ons terecht of een evenement zijn bij ons regelen. Uw wens is onze uitdaging! Heeft u een speciale wens? Laat het ons weten! Wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

Bent u nog op zoek naar geschikte activiteiten voor uw feest neem dan contact met ons op?  Onze bowlingbanen zijn leuk voor jong en oud. Wij hebben voor de kinderen bumpers, deze kunnen wij aanzetten. Hierdoor gooien de kinderen nooit in de goot. Bowlen is hierdoor leuk voor alle leeftijden. Boogschieten is ook een gezellige activiteit. Let op: boogschieten is vanaf 12 jaar! Dit in verband met de kracht die nodig is voor het boogschieten. Nu kunt u bij ons ook outdooractiviteiten organiseren, van beachvolleybal, vlotbouwen tot palmboom klimmen.

Voor al uw feesten kunt u bij Happy Fun Beach terecht op de locatie van het Stoetenslagh terecht. Wij zijn de meest complete locatie voor al uw feesten en partijen.