Zoover beoordelingen 8,0
Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis
Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Prachtige locatie
  • Complete strandbelevenis
  • Bowlingbanen
  • Sfeervol reataurant

Bedrijfsfeesten Overijssel met unieke overdekte strandbelevenis

De leukste bedrijfsfeesten Overijssel organiseert u bij ons!

Bedrijfsfeesten Overijssel bij Happy Fun Beach op de locatie van vakantiepark het Stoetenslagh zijn ideaal voor zowel grote als kleine groepen. U kunt uw bedrijfsfeesten bij ons organiseren in ons gezellige restaurant of in ons indoor strand! Uiteraard is het ook mogelijk als ons vakantiepark geopend om uw bedrijfsfeest te geven. Tevens zijn de bedrijfsfeesten Overijssel  zijn ook mogelijk in ons indoor strand: de Happy Fun Beach. U kunt hiervoor terecht op de site van de Happy Fun Beach.

Er zijn  verschillende mogelijkheden voor bedrijfsfeesten in Overijssel. Zo kunt u ervoor kiezen om ook de bowlingbanen en boogschietbanen te reserveren. Wij beschikken over twee volautomatische bowlingbanen en twee overdekte handboogschietbanen, ideaal voor bedrijfsfeesten Overijssel. U maakt uw bedrijfsfeesten Overijssel compleet met een heerlijk tapas buffet, grillarrangement, warm en koud buffet of barbecue. Kortom wij beiden u de mogelijkheid een compleet bedrijfsfeest te organiseren.

Kiest u voor bedrijfsfeesten in Hardenberg bij het Stoetenslagh? Geweldige en uitdagende activiteiten mogen natuurlijk niet ontbreken. U kunt hierbij denken aan Expeditie Robinson, Kano varen, en nog veel meer!

Uw bedrijfsfeesten Overijssel is bij ons in goede handen.

Met lekkere hapjes en drankjes wordt het organiseren van uw bedrijfsfeesten in Hardenberg bij ons wel erg aantrekkelijk.

Wij hebben voor bedrijfsfeesten in Overijssel veel te bieden. Bedrijfsfeesten Overijssel zijn altijd een succes en onze vriendelijke bediening zal hier zeker aan bijdragen! Bovendien hebben wij een prachtig terras waar u heerlijk kunt zitten en genieten van een leuk feest met een mooi uitzicht over de recreatieplas.

Reserveer geweldige bedrijfsfeesten Overijssel bij het Stoetenslagh. De locatie is prachtig en in overleg is er veel mogelijk! Dus heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, uw wens is onze uitdaging! We stemmen uw bedrijfsfeest dan ook graag af op uw specifieke wensen.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch bereiken op: 0523 - 638 260. We staan u graag te woord.

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -