Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Bowling Overijssel

Bowling Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh

Ook voor bowling Overijssel kunt bij ons terecht. Daarnaast heeft ons vakantiepark de mooiste bowlingbanen van Overijssel. Boek daarom  feesten en partijen deze worden georganiseerd via onze website : Happy Fun Beach. En zijn ook online boekbaar. Naast bowlen bieden wij een ruim aanbod aan activiteiten alsmede ook veel overdekte voorzieningen in de winterperiode.

Bowling Overijssel heeft twee moderne banen, computergestuurde beeldschermen die uw scores zullen tonen. Daarmee zijn onze bowlingbanen zijn ideaal voor families, bedrijfsuitjes, of andere feestjes. Wij beschikken over twee volautomatische, glow in the dark bowlingbanen. Er is een fantastische sfeer in ons restaurant en op onze bowlingbanen.

Bowling Overijssel is leuk voor jong en oud.

Ook voor kinderen is bowlen bij ons geweldig. Wij beschikken over de mogelijkheid om bumpers aan te zetten voor kinderen. Hierdoor gooien de kinderen nooit in de goot en is het leuk voor alle leeftijden! Bowling in Hardenberg is ook erg leuk voor een kinderfeestje!  Reserveer voor uw kinderfeestje onze bowlingbanen en geniet van heerlijke patat met een snack. Het is mogelijk bij de bowling Overijssel van Vakantiepark het Stoetenslagh! Kijk hier voor ons ruime aanbod kinderfeestjes<<

Naast onze bowlingbanen beschikken wij ook over twee overdekte handboogschietbanen. Hier kunt u ook een gezellig avondje met vrienden of familie beleven. Wel moet u er rekening mee houden dat onze boogschietbanen niet geschikt is voor kinderen onder de 12.  Dit in verband met de kracht die nodig is voor het boogschieten. Natuurlijk kunt u boogschieten combineren met onze bowlingbanen, om een avondvullend programma te hebben.

Een gezellig avondje bowlen bij Bowling Overijssel kan bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Reserveren is gewenst! U kunt ons bereiken op 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl

Wilt u meer informatie over Bowling Overijssel kijk op onze website Happy Fun Beach de uniek locatie bij vakantiepark het Stoetenslagh?

>>Boek hier onze Bowlingbanen in Hardenberg