Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping
Elke dag een strandvakantie
Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Bowlingbaan in Hardenberg bij 5 sterren camping

Gezellig een avondje uit naar de bowlingbaan in Hardenberg?

Kom naar onze bowlingbaan in Hardenberg! Leuk voor het hele gezin, samen met vrienden of gewoon met z’n tweetjes! Onze bowlingbanen zijn glow in the dark en ook erg geschikt voor kinderen. Naast de bowlingbanen hebben we bumpers waardoor de kinderen niet in de goot gooien. Super handig en bovendien is het dan voor de kleine kinderen ook leuk! Naast de bowlingbaan in Hardenberg bieden we veel andere mogelijkheden. Of het nu een kinderfeestje, of een bedrijfsfeest is wij bieden u de mogelijkheden. Vooral in de winterperioden kunnen wij u veel overdekte voorzieningen bieden.

Sfeervolle bowlingbaan in Hardenberg!

U kunt u een bowlingbaan in Hardenberg combineren met een avondje uit eten! Neem plaats in ons sfeervolle restaurant en geniet van de verrassende tapas gerechtjes. Ook zijn er plates, maaltijdsalades en heerlijke frietjes te verkrijgen! Kortom even lekker weg naar de bowlingbaan in Hardenberg voor een compleet uitje met familie of vrienden. Veel overdekt mogelijkheden naast een bowlingbaan in Hardenberg zijn er niet vandaar dat wij u dit unieke product kunnen bieden.

Wist u dat u voor feesten en partijen ook bij ons terecht kunt? Dit is zelfs het hele jaar mogelijk! Wij bieden heerlijke buffetten in combinatie met super leuke activiteiten, ook bowlen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje op de site van ons indoor strand Happy Fun Beach, onze indoor en outdoor feestlocatie! Bekijk direct de mogelijkheden op de website Happy Fun Beach!

Bowlingbaan in Hardenberg reserveren?

Wilt u direct een bowlingbaan reserveren? De tarieven zijn als volgt:

  • Telefonische reserveringen of aan de balie: € 22,50 per uur, per baan
  • Online direct reserveringen: € 20,00 per uur, per baan

Wilt u meer weten over onze bowlingbanen of over feesten en partijen? Bel dan 0523 - 638 260 of mail naar het Stoetenslagh of kom eens langs! We helpen u graag!