Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Familiefeest Overijssel met veel overdekte voorzieningen

Het leukste familiefeest Overijssel beleeft u bij ons!

Ook als u een familiefeest Overijssel wilt organiseren, wij bieden u een prachtige locatie in Hardenberg? Feesten en partijen zijn bij ons het jaar mogelijk, ook als het vakantiepark gesloten is.
Maar uiteraard bent natuurlijk van harte welkom, om eens te komen kijken! Indien u een afspraak maakt hebben wij zeker tijd om u te woord te staan en zal de juiste persoon aanwezig zijn.

Reserveer een heerlijk tapasbuffet, grillarrangement, barbecue, warm en koud buffet of één van onze andere heerlijke arrangementen. Maar ook als u een speciale wens qua eten heeft? Laat het ons weten! Bovendien is er in overleg is veel mogelijk! Ook wij maken uw wens graag realiteit tijdens uw familiefeest Overijssel.

U kunt bij ons, tijdens uw familiefeest Overijssel, leuke activiteiten reserveren.

U kunt namelijk met uw hele familie bij ons komen bowlen of boogschieten. Omdat wij twee volautomatische, glow in the dark bowlingbanen die u kunt huren.
Gesteld dat uw uw familiefeest Overijssel bij ons organiseert, dan hebben ook twee handboogschietbanen waar u ook veel plezier kunt beleven.

Maar bij het boogschieten hanteren wij een minimum leeftijd van 12 jaar. Omdat voor boogschieten is vrij veel kracht nodig , vandaar deze leeftijdsgrens. Daarom is voor jonge kinderen boogschieten niet geschikt. Bovendien kunt u boogschieten en bowlen kunt u natuurlijk ook combineren om een avondvullend programma te maken!

Is bowlen of boogschieten tijdens uw familiefeest Overijssel niet iets voor u? Ga dan lekker zwemmen (tijdens het kampeerseizoen) in ons prachtige overdekte zwembad. Ons zwembad is volledig aangekleed in strandthema. Zwemmen is leuk voor jong en oud! Kinderen en kleinkinderen kunnen zich optimaal vermaken tijdens uw familiefeest in Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Wij organiseren alle feesten en partijen vanuit onze prachtige locatie Happy Fun Beach
Wij kunnen uw familiefeest Overijssel combineren met allerlei activiteiten van kajakken, palmboom klimmen tot beachvolley ballen!

Bent u overtuigt om uw familiefeest Overijssel bij ons te organiseren? Wij horen graag van u! U kunt ons bellen op 0523 - 638 260