Zoover beoordelingen 8,0
Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis
Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Sfeervolle locatie
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Bowlingbanen
  • Strandbelevenis

Feesten en partijen in Overijssel met een strandbelevenis

Boek hier uw feesten en Partijen in Overijssel!

LET OP: vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn feesten en partijen tijdelijk niet mogelijk.

 

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh heeft een prachtige indoor en outdoor feestlocatie voor feesten en partijen in Overijssel. Daarnaast hebben voor feesten en partijen in Overijssel namelijk indoor strand de Happy Fun Beach! Daarmee is dit de ultieme locatie voor gezellige feesten en partijen in Overijssel. Voor diverse gezelschappen bieden wij geweldige arrangementen. U kunt bij ons terecht in ons gezellige en sfeervolle restaurant en in ons overdekte strand: de Happy Fun Beach. Voor feesten en partijen kunt u bij ons het hele jaar terecht.

In de Happy Fun Beach kunt u allerlei activiteiten doen. U kunt zelf een dag samenstellen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Qua activiteiten kunt u denken aan onder andere:

  • Actieve en uitdagende activiteiten: Beachvolleybal, shoot out, boogschieten, bowlen, zeskamp
  • Combineer de activiteiten met heerlijk eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk buffet of ga barbecueën of tafelgrillen!

 

Ook super gave kinderfeestjes zijn mogelijk!

Naast de vele mogelijkheden voor een feest of partij zijn ook kinderfeestjes mogelijk! Leuk voor de actieve en sportieve kinderen of kies juist voor een creatief kinderfeestje! Een kinderfeestje in onze Happy Fun Beach bestaat uit: cake versieren, onbeperkt ranja drinken, super gave activiteiten, patat met snack en ijsje en een natuurlijk een cadeautje voor de jarige! U kunt dit arrangement reserveren vanaf €12,50 per kind.

Wilt u meer informatie over feesten en partijen in Overijssel? Klik op onderstaande link en u kunt alle informatie op onze website van de Happy Fun Beach bekijken! Komt u er niet helemaal uit? Bel ons: 0523 - 638 260 of mail ons: stoetenslagh@capfun.com. We helpen u graag!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -