Fietsvakantie in Overijssel Fietsvakantie in Overijssel Fietsvakantie in Overijssel Fietsvakantie in Overijssel Fietsvakantie in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Goede verharde fietspaden
  • Uitgebreid fietsroutenetwerk
  • Door de bossen en landerijen
  • 5 sterren voorzieningen

Fietsvakantie in Overijssel

Voor een prachtige fietsvakantie in Overijssel

Omdat ons vakantiepark direct naast  mooie verharde fietspaden ligt, waardoor uw fietsvakantie in Overijssel een geweldige ervaring wordt. Tijdens uw fietsvakantie fietst u door mooi bossen en heidevelden. Ook brengen de fietspaden u langs prachtige kastelen en landgoederen in de omgeving van het vakantiepark.

Ook vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is omgeven door fantastische natuur. Daarom is het een prachtige basis voor uw fietsvakantie in Hardenberg. Wanneer u uw fietsvakantie bij ons boekt zult u verrast zijn van de prachtige omgeving en vele fietsmogelijkheden die het Vechtdal u biedt!

Fietsvakantie in Overijssel in het mooie Vechtdal Overijssel:

  • Een fietsvakantie start direct vanaf de camping
  • Doordat de camping direct gelegen is aan een fietsroutenetwerk
  • Kortom heerlijk fietsen door de bossen en landerijen in Overijssel
  • Maak gebruik van de voorzieningen op het park
  • Goed restaurant met uitgebreide kaart

U beleeft een heerlijke vakantie in het Vechtdal Overijssel. Het Vechtdal is prachtig! De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop ruimte en rust vindt tijdens de fietsvakantie in het Vechtdal Overijssel.

Fietsvakantie in Overijssel aan de rand van het Reestdal:

Het Reestdal is een schitterend stukje natuur op de grens tussen Overijssel en Drenthe. Het riviertje de Reest kronkelt zich een weg door een streek waarin bloemrijke weiden, oude houtwallen, essen, heide en bos elkaar afwisselen. De natuurgebieden rond de Reest, die door het Drents Landschap en Landschap Overijssel beheerd worden, zijn uniek.
Te midden van de hooilanden, akkertjes, heidevelden en bossen komen veel bijzondere planten en dieren voor. Het ongeschonden karakter en de rust die u hier vindt tijdens uw fietsvakantie, maken het Reestdal tot een ideaal gebied voor een wandelingen of fietstochten, voor een fietsvakantie in Overijssel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw fietsvakantie in Overijssel? Neem dan contact op met ons! Bel 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Boek een fietsvakantie in Overijssel bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, een camping met ook veel verhuuraccommodaties. Met een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE