Fietsverhuur in Hardenberg op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Fietsverhuur in Hardenberg op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Fietsverhuur in Hardenberg op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Fietsverhuur in Hardenberg op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Fietsverhuur in Hardenberg op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Prachtige ligging
  • Direct aan fietsknooppunt
  • Vlakbij Hardenberg
  • Vijf sterren camping

Fietsverhuur in Hardenberg op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Fietsverhuur in Hardenberg is tijdens uw verblijf op de camping mogelijk

Heeft u geen fiets meegenomen tijdens uw verblijf? Geen probleem! Wij bieden fietsverhuur in Hardenberg op onze camping! Het Vechtdal is prachtig waardoor u kunt genieten van de rust en de ruimte! Wat u echt zou moeten doen tijdens uw vakantie: fietsen in het Vechtdal. Met de vele fietspaden is het Vechtdal een echt must voor de natuurliefhebber. Ons vakantiepark is direct gelegen aan het fietsknooppunten netwerk. U heeft dus vele fietsroutes binnen handbereik! Geniet van de verschillende soorten landschappen die het Vechtdal rijk is: zandverstuivingen, heide. En ook bossen, vennetjes en natuurlijk de rivier de Vecht!

Natuurlijk kunt u uw eigen fiets meenemen maar wist u een fiets huren bij ons ook mogelijk is? Dit zijn goede, stevige fietsen met versnellingen die aangeboden worden bij onze fietsverhuur in Hardenberg op onze camping. Ideaal dus voor een prachtig fietstocht! Dus boek gerust uw fietsvakantie in Overijssel bij ons!

Tarieven fietsverhuur in Hardenberg op ons park

  dag weekend midweek week
Unisex fiets € 11,00 € 22,00 € 33,00 € 44,00
Kinderfiets € 7,50 € 15,00 € 22,50 € 30,00
E-bike € 24,00 € 48,00 € 72,00 € 96,00
Bakfiets € 37,50 € 75,00 € 112,50 € 150,00
Kinderzitje € 2,50 € 5,00 € 7,50 € 10,00

Fietsverhuur in Hardenberg met ook het fietsroutenetwerk in het Vechtdal

Maar ook de prachtige natuur, de cultuurhistorie en de vele recreatieve voorzieningen bieden u de kans om de pareltjes van het Vechtdal zelf te ontdekken. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u daarmee eenvoudig uw ideale fietsroute precies afstemmen op uw wensen. Ook kunt u natuurlijk iedere keer een andere route plannen.

Daarmee bepaalt u zelf het startpunt, de afstand en de route die u het meeste aanspreekt. Daarnaast zijn de fietsroutes met zogenaamde ‘knooppunten’ aan elkaar verbonden. Ieder knooppunt heeft namelijk een eigen nummer. Daarmee volgt u de borden van knooppunt naar knooppunt. Verdwalen is met deze duidelijke bewegwijzering vrijwel onmogelijk!

Plan hier uw fietsroute

Lijkt een vakantie bij ons vakantiepark u wel wat? Boek dan gelijk uw vakantie. Mocht u graag meer informatie willen over de fietsverhuur in Hardenberg, dan kunt u altijd contact met ons opnemen! We helpen u dan graag! Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE