Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Fietsverhuur

Fietsverhuur bij vakantiepark het Stoetenslagh

Wat u echt zou moeten doen tijdens uw vakantie: fietsen in het Vechtdal. Heeft u geen fiets meegenomen tijdens uw verblijf geen probleem daarom hebben wij fietsverhuur op de camping! Het Vechtdal is prachtig waardoor u kunt genieten van de rust en de ruimte! Met de vele fietspaden is het Vechtdal een echt must voor de natuurliefhebber. Ons vakantiepark is direct gelegen aan het fietsknooppunten netwerk. U heeft dus vele fietsroutes binnen handbereik! Geniet van de verschillende soorten landschappen die het Vechtdal rijk is: zandverstuivingen, heide, bossen, vennetjes en natuurlijk de rivier de Vecht!

Natuurlijk kunt u uw eigen fiets meenemen maar wist u dat u bij ons ook fietsen kunt huren? Dit zijn goeie, stevige Gazelle fietsen met versnellingen die aangeboden worden bij onze fietsverhuur op de camping. Ideaal dus voor een prachtig fiets tochtje! Dus boek gerust uw fietsvakantie in Overijssel bij ons!

Tarieven fietsverhuur

 

dag

dagdeel

weekend

midweek

week

Unisex fiets€ 11,00€ 5,50€ 22,00€ 33,00€ 44,00
Kinderfiets€ 7,50€ 3,75€ 15,00€ 22,50€ 30,00
E-bike€ 24,00Alleen per dag€ 48,00€ 72,00€ 96,00
Kinderzitje€ 2,50€ 1,25€ 5,00€ 7,50€ 10,00

Het fietsroutenetwerk

De prachtige natuur, de cultuurhistorie en de vele recreatieve voorzieningen bieden u de kans om de pareltjes van het Vechtdal zelf te ontdekken. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u eenvoudig uw ideale fietsroute precies afstemmen op uw wensen, en natuurlijk iedere keer een andere route plannen.

U bepaalt zelf het startpunt, de afstand en de route die u het meeste aanspreekt. De fietsroutes zijn met zogenaamde ‘knooppunten’ aan elkaar verbonden. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. U volgt de borden van knooppunt naar knooppunt. Verdwalen is met deze duidelijke bewegwijzering vrijwel onmogelijk!

Lijkt een vakantie bij ons vakantiepark u wel wat? Boek dan gelijk uw vakantie. Mocht u graag meer informatie willen over de fietsverhuur, dan kunt u altijd contact met ons opnemen! We helpen u graag! Bel naar 0523-638260 of mail naar info@stoetenslagh.nl