Gezinscamping in Hardenberg met unieke strandvakantie Gezinscamping in Hardenberg met unieke strandvakantie Gezinscamping in Hardenberg met unieke strandvakantie Gezinscamping in Hardenberg met unieke strandvakantie Gezinscamping in Hardenberg met unieke strandvakantie
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Gezinscamping in Hardenberg met unieke strandvakantie

Speciaal voor uw gezin met tieners de beste gezinscamping in Hardenberg!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is unieke gezinscamping in Hardenberg omdat wij u en uw kinderen maar ook de tieners een onvergetelijke vakantie bieden! Door onze 5ha recreatieplas, de unieke Tubby Splash en ons indoor strand hebben wij iedere dag, weer of geen weer, wel iets spectaculairs op het programma voor uw jongeren! Wij bieden een erg divers activiteitenprogramma.

  • Iedere dag een nieuw activiteitenprogramma voor jong en oud!
  • Weer of geen weer, u zult optimaal genieten van uw strandvakantie door indoor strand Happy Fun Beach van 1250m2!
  • Jongeren hebben een eigen ontmoetingsplek waar ze kunnen ‘chillen’ en afspreken: The BOX
  • U kunt lekker uitrusten, geniet van het feit dat uw jeugd zich vermaakt! Of doe mee aan de spannende in- en outdoor activiteiten zoals bijv. lasergamen, vlot bouwen, bowlen, boogschieten, kanovaren en nog veel meer bij onze gezinscamping in Hardenberg!

De laatste jaren wordt deze gezinscamping steeds populairder! Niet vreemd, als u bedenkt wat onze gezinscamping in Hardenberg te bieden heeft. Boek daarom nu een plaats op onze camping. U zult gegarandeerd de leukste vakantie beleven bij ons in Hardenberg.

Wij bieden leuke activiteiten voor jong en oud! Op onze gezinscamping hoeft niemand zich te vervelen. Bekijk ons geweldige activiteitenprogramma en zie wat voor geweldige shows, spellen en activiteiten wij bieden! Voor iedere leeftijdscategorie is er een geweldig programma.

De mooiste gezinscamping in Hardenberg met 5ha recreatieplas en een indoor strand!

Op onze ANWB top camping bent u van alle gemakken voorzien, u kunt dus optimaal genieten op onze gezinscamping. Onze camping is gelegen rondom een grote recreatieplas waar u naar hartenlust kunt zwemmen of genieten op het strand! Ook kunt u heerlijk fietsen in de omgeving van onze gezinscamping in Hardenberg door de omgeving! Ons park ligt namelijk direct naast het bos. U kunt heerlijk met uw gezin een dag doorbrengen in het bos.

Bent u al overtuigt om uw vakantie bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh te vieren? U zult geen spijt krijgen van uw keuze om bij onze gezinscamping in Hardenberg op vakantie te komen!

>> Kijk hier voor meer informatie over onze gezinscamping

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE