Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Gezinscamping in Drenthe met vijfsterren voorzieningen

Aan de rand van Drenthe vindt u onze gezinscamping in Drenthe.

Wanneer u opzoek bent naar een gezinscamping  in Drenthe dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het Stoetenslagh richt zich vooral op gezinnen met kinderen en tieners. Daarom wordt er voor deze jeugdigen iedere dag weer andere activiteiten georganiseerd. Daarnaast geniet u bij ons altijd van een strandvakantie omdat wij een 1250m2 groot indoor strand hebben! Alle voordelen voor u op een rij:

  • Onze gezinscamping in Drenthe is gelegen op een half uur rijden van diverse ‘ oer Drentse’ hunebedden
  • Ruim opgezette kampeer velden
  • Gelegen in een prachtige omgeving vol met wandel- en fietsroutes
  • Maar ook uniek in Nederland: een indoor strand! Weer of geen weer, altijd een strandvakantie
  • Een groot aanbod aan activiteiten op onze gezinscamping in Drenthe
  • Een aparte ontmoetingsplek voor jongeren, The BOX.

Vakantiepark het Stoetenslagh, wordt ieder jaar druk bezocht door veel gezinnen met kinderen. Ook voor de kleinere kinderen en de tieners zijn wij dé gezinscamping in Drenthe. Voor hen is het iedere dag feest door de vele zwemmogelijkheden, activiteiten en natuurlijk de knutsel, zing en speel ochtenden samen de funbrigade!

Gezinscamping in Drenthe, is een ANWB top camping !

De mogelijkheden en faciliteiten van de gezinscamping zijn dan ook een ware ontdekking voor diegenen die hier een poosje verblijven.

Ook Overijssel en het Reestdal beginnen deze reputatie steeds meer te krijgen. Onze camping ligt op de rand van Drenthe nabij Coevorden. Natuurlijk hoeft u de gezinscamping in Drenthe niet af om een heerlijk ontspannen vakantie te hebben. Onze gezinscamping biedt u alle ingrediënten voor een geweldige vakantie!

Er heerst een prettige en gastvrije sfeer op onze gezinscamping in Drenthe en er zijn veel activiteiten voor kinderen. Daarnaast kunt u natuurlijk zwemmen in de grote recreatieplas, of liggen op het aangrenzende zandstrand. Maar wat dacht u van ons unieke overdekt zwembad, om het zwembad ligt een kiezelstrand i.p.v. plavuizen.

Kom bij Vakantiepark het Stoetenslagh!