Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal
Elke dag een strandvakantie
Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Gezinscamping in het Reestdal en het Vechtdal

Het Stoetenslagh, dé beste gezinscamping in het Reestdal!

Op zoek naar een gezinscamping in het Reestdal waar u heerlijk uit kunt rusten, genieten van de omgeving en uw kinderen altijd wat te doen hebben? Dan is Vakantiepark het Stoetenslagh iets voor u en uw gezin! Onze gezinscamping heeft u veel te bieden, of het nu gaat om rust, activiteiten, omgeving of faciliteiten!

Een aantal voordelen van de enige 5 sterren gezinscamping in het Reestdal op een rij:

  • Geniet van uw rust, terwijl uw tieners genieten van activiteiten als kanovaren, vlotten bouwen, lasergamen, boogschieten of palmboom klimmen.
  • Hele dagen regen in uw vakantie? Geen probleem! In het indoor strand is het altijd droog en kunt u altijd terecht voor een bakje koffie of een lunch
  • 5ha recreatieplas en een overdekt zwembad voor veel waterplezier!
  • Uw tieners genieten van hun eigen ontmoetingsplek; The BOX

Onze gezinscamping in het Reestdal is nabij de Duitse grens en ligt tussen het prachtige Vechtdal en Reestdal. Wij biedt u iets unieks! Bij ons viert u namelijk een verrassende strandvakantie in Overijssel. Daarnaast zijn wij ook de enige gezinscamping in het Reestdal met een tapasrestaurant met bowlingbanen en boogschietbanen! Wilt u lekker zwemmen? Dat kan ook in ons overdekte zwembad, en uiteraard in de 5 ha grote recreatieplas! Verder bieden wij ook voldoende activiteiten om een gezellige en gevarieerde vakantie te kunnen vieren!

Zoekt u een mooi gelegen gezinscamping in het Reestdal?

Maar ook bieden wij leuke activiteiten voor jong en oud!Daarom hoeft op onze gezinscamping in het Reestdal niemand zich te vervelen. Bekijk ons geweldige activiteitenprogramma en bekijk onze spel en sportactiviteiten wij bieden!

Bent u al overtuigt om uw vakantie bij  Vakantiepark het Stoetenslagh te vieren? U zult geen spijt krijgen van uw keuze om bij ons op vakantie te komen! Wilt u meer weten over onze gezinscamping in het Reestdal?

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen! Wij staan u graag te woord! Telefoonnummer: 0523 - 638 260