Gezinscamping in het Reestdal Gezinscamping in het Reestdal Gezinscamping in het Reestdal Gezinscamping in het Reestdal Gezinscamping in het Reestdal
Boeken

Reserveren

t/m
  • Unieke strandvakantie
  • ANWB 5 sterren
  • Gratis WIFI
  • Veel overdekt

Gezinscamping in het Reestdal

Een 5 sterren ANWB gezinscamping in het Reestdal!

Bent u op zoek naar een gezinscamping in het Reestdal waar u heerlijk uit kunt rusten. Genieten van de omgeving en uw kinderen altijd wat te doen hebben? Dan is Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh iets voor u en uw gezin! Onze gezinscamping heeft u veel te bieden, of het nu gaat om rust, activiteiten, omgeving of faciliteiten!

Een aantal voordelen van de enige 5 sterren gezinscamping in het Reestdal op een rij:

  • Geniet van uw rust, terwijl uw tieners genieten van activiteiten
  • In het indoor strand is het altijd droog en kunt u altijd terecht voor een bakje koffie of een lunch
  • 5ha recreatieplas en een overdekt zwembad voor veel waterplezier!
  • Uw tieners genieten van hun eigen ontmoetingsplek; The BOX

Onze gezinscamping aan de rand van het Reestdal is nabij de Duitse grens en ligt tussen het prachtige Vechtdal en Reestdal. Wij biedt u iets unieks! Bij ons viert u namelijk een verrassende strandvakantie in Overijssel. Daarnaast zijn wij ook de enige gezinscamping in het Reestdal met een restaurant met bowlingbanen en boogschietbanen! Wilt u lekker zwemmen? Dat kan ook in ons overdekte zwembad, en uiteraard in de 5 ha grote recreatieplas! Verder bieden wij ook voldoende activiteiten om een gezellige en gevarieerde vakantie te kunnen vieren!

Zoekt u een mooi gelegen gezinscamping in het Reestdal?

Maar ook bieden wij leuke activiteiten voor jong en oud! Daarom hoeft op onze gezinscamping niemand zich te vervelen. Bekijk ons geweldige activiteitenprogramma en bekijk onze spel en sportactiviteiten wij bieden!

Bent u al overtuigt om uw vakantie bij  Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh te vieren? U zult geen spijt krijgen van uw keuze om bij ons op vakantie te komen! Wilt u meer weten over onze  5 sterren gezinscamping aan de rand van het Reestdal?

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen! Wij staan u graag te woord! Bel ons: 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Heerlijk genoten samen met mijn gezin! Prettige voorzieningen en prachtig om te zien hoe het animatieteam met de kinderen omgaat! - Christel uit Arnhem -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE