Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Gezinscamping in het Vechtdal Overijssel

Beleef een strandvakantie op onze gezinscamping in het Vechtdal!

Ook bij vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u een vakantie om nooit te vergeten. Omdat er niets mooier is dan herinneringen opdoen met het hele gezin op een gezinscamping in het Vechtdal! Heerlijk genieten van het mooie weer, de leuke activiteiten. Maar ook heerlijk zwemmen en genieten van een goed boek terwijl de kinderen zich vermaken! U beleeft het bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Heerlijk zwemmen in de recreatieplas met waterglijbanen en zandstrand!
  • Indoor strand, weer of geen weer, elke dag de ultieme strandvakantie
  • Maar ook een groot aanbod van in- en outdooractiviteiten voor de echte waaghalzen!
  • Evenals ruime kampeerplekken van minimaal 100m2
  • Tieners hebben hun eigen ontmoetingsplek (en disco in de avond): de BOX!

Ruime keuze op onze 5 sterren gezinscamping in het Vechtdal!

Bekijk de tarieven 2018

Daarnaast ligt ons vakantiepark tussen Ommen en Hardenberg: een prachtige omgeving voor een gezinscamping in het Vechtdal. Tevens in het ligt in het prachtige Vechtdal Overijssel. Ons vakantiepark is zeer kindvriendelijk en is mooi ruim gelegen. De kampeervelden zijn ruim en van de benodigde faciliteiten voorzien. Ook de toiletgebouwen van onze gezinscamping in het Vechtdal zijn modern en schoon. Huurt u liever een chalet of luxe kampeertent? We hebben mooie ruime en moderne accommodaties op ons vakantiepark.

Onze gezinscamping in het Vechtdal heeft mooie en ruime speelvoorzieningen voor de kinderen. Er zijn onder andere speeltoestellen, airtrampolines, voetbal- en volleybal velden en nog veel meer. Uniek aan ons vakantiepark is onze grote recreatieplas. Hierin zijn maar liefst twee waterglijbanen en de Tubby Splash! Plezier gegarandeerd!

Om uw vakantie op onze gezinscamping in het Vechtdal nog leuker te maken kunt u samen met uw kinderen genieten van het geweldige activiteitenprogramma. Met de leuke activiteiten voor uw kinderen en de geweldige sportactiviteiten in de avond wordt uw vakantie een groot succes!

Vakantiepark het Stoetenslagh: de leukste gezinscamping in het Vechtdal!