Gezinscamping in Holland, in het prachtige Overijssel Gezinscamping in Holland, in het prachtige Overijssel Gezinscamping in Holland, in het prachtige Overijssel Gezinscamping in Holland, in het prachtige Overijssel Gezinscamping in Holland, in het prachtige Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Uniek indoor strand
  • Recreatieplas met waterglijbanen

Gezinscamping in Holland, in het prachtige Overijssel

Beleef een onvergetelijke vakantie op onze gezinscamping in Holland

Boek uw vakantie bij dé gezinscamping in Holland, namelijk Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. U beleeft bij ons een verrassende strandvakantie in Overijssel. U hoeft dus helemaal niet naar het buitenland voor een geweldige en verrassende strandvakantie! Geniet van zon, zwemmen, strand en een geweldige tijd met het hele gezin op onze gezinscamping in Holland.

Wat houdt een gezinscamping bij ons in:

  • Voor de jeugd is er altijd wel iets te doen! Als zij genieten, geniet u toch ook?!
  • Iedere dag nieuwe activiteiten in en om ons indoor strand, zelfs als het regent een strandvakantie!
  • Samen met uw kinderen gezellig vissen in onze visvijver
  • 5ha recreatieplas om in te spelen of alleen te genieten van het zandstrand!
  • Kom zo vaak als jullie willen zwemmen in ons overdekte zwembad

Wij bieden op onze gezinscamping in Holland een unieke indoor strand!

Een uniek concept in Nederland: 1250m2 overdekt strandplezier! Ons grote aanbod aan zowel in- als outdoor activiteiten zullen uw kinderen versteld doen staan. Voor de echte waaghalzen zijn er spannende activiteiten bij onze gezinscamping in Holland! Ook een aanrader tijdens de maanden juli en augustus is ons aquapark.

Onze gezinscamping in Holland ligt in het oosten van het land, in het Vechtdal in Overijssel. De ligging van ons vakantiepark is prachtig. Er is een prachtige omgeving. Hiermee is het niet alleen de leukste gezinscamping in Holland, maar ook nog eens een gezinscamping met de meest gevarieerde mogelijkheden voor korte uitjes!

U kunt bij ons heerlijk tapas eten in ons tapas restaurant, aangekleed in strandthema. Laat u verrassen door de lekkere tapas gerechtjes. Ook de kinderen worden niet vergeten in het restaurant van onze gezinscamping. Zij kunnen een heerlijk kindermenu kiezen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij kunnen veel regelen tijdens uw verblijf op onze familiecamping in Nederland, en uiteraard ook aan uw dieet wensen voldoen. Voor een patatje kunt u terecht in onze snackbar. En een ijsje haalt u in onze ijscorner. Heerlijk voor op een warme dag!

De meest complete vakantie beleeft u bij onze mooie gezinscamping!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE