Gezinscamping in Ommen met unieke strandvakantie Gezinscamping in Ommen met unieke strandvakantie Gezinscamping in Ommen met unieke strandvakantie Gezinscamping in Ommen met unieke strandvakantie Gezinscamping in Ommen met unieke strandvakantie
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Gezinscamping in Ommen met unieke strandvakantie

Volop genieten voor jong en oud op onze gezinscamping in Ommen

Wilt u uw vakantie doorbrengen op een gezinscamping in Ommen of Hardenberg? Kom dan bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh en beleef de mooiste strandvakantie! Ons vakantiepark is speciaal ingericht voor gezinnen met kinderen en tieners. Door de geweldige voorzieningen en activiteiten zijn wij de leukste gezinscamping in Ommen. Ideaal wanneer u wilt kamperen met kinderen.

Een aantal voordelen op een rij voor uw gezin:

  • 5ha recreatieplas met 2 waterglijbanen!
  • Altijd droog volleyballen, genieten van de activiteiten of lekker samen eten in ons indoor strand!
  • Ruim opgezet vakantiepark met op elk veld een speelplaats.
  • outdoorsporten als palmboom klimmen, kanovaren, vlotten bouwen of mountainbiken!

Bekijk de mogelijkheden en boek

Een prachtige omgeving voor een gezinscamping in Ommen en Hardenberg!

Ons vakantiepark ligt tussen Ommen en Hardenberg. Het ligt tevens in het prachtige Vechtdal Overijssel. U kunt hier heerlijk genieten van een vakantie met uw gezin op onze gezinscamping. Ons vakantiepark is zeer kindvriendelijk en is mooi ruim gelegen. De kampeervelden zijn ruim en van de benodigde faciliteiten voorzien. Ook de toiletgebouwen van onze gezinscamping zijn modern en schoon. Huurt u liever een chalet? Dat kan ook! We hebben mooie ruime en moderne chalets op onze gezinscamping in Ommen. U zult uw ogen uitkijken op ons 5 sterren vakantiepark!

Gezinscamping met recreatieplas

Ook vindt u op onze gezinscamping een5 ha grote recreatieplas. Hierin zijn maar liefst twee waterglijbanen! Plezier gegarandeerd op onze gezinscamping in Ommen! Ook kunt u heerlijk met uw gezin de dag doorbrengen op het strand van onze recreatieplas! Om uw vakantie op ons vakantiepark nog leuker te maken kunt u samen met uw kinderen genieten van het geweldige activiteiten programma.

Voorzieningen op onze gezinscamping

Er zijn vele en luxe voorzieningen te vinden op onze camping. Op ons vakantiepark in Hardenberg kunt u namelijk een campingplaats huren met privé sanitair, kunt u bowlen of boogschieten op het park en kunt u zwemmen in de buitenplas of het overdekte zwembad!

Ook voor heerlijk eten kunt u bij ons terecht. U kunt heerlijke tapas gerechten eten in het tapas restaurant, kiezen van de plateservice of genieten van een luxe tosti in ons indoor strand!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh: de leukste camping voor het hele gezin!

 

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE