Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Gezinscamping in Ommen

Volop genieten voor jong en oud op onze gezinscamping in Ommen.

Wilt u uw vakantie doorbrengen op een gezinscamping in Ommen? Kom dan bij Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef de mooiste strandvakantie! Ons vakantiepark is speciaal ingericht voor gezinnen met kinderen en tieners. Door de geweldige voorzieningen en activiteiten zijn wij de leukste gezinscamping in Ommen.

Een aantal voordelen op een rij voor uw gezin:

  • 5ha recreatieplas met 2 waterglijbanen!
  • Altijd droog volleyballen, genieten van de activiteiten of lekker samen eten in ons indoor strand!
  • Ruim opgezet vakantiepark met op elk veld een speelplaats.
  • outdoorsporten als palmboom klimmen, kanovaren, vlotten bouwen of mountainbiken!

Een prachtige omgeving voor een gezinscamping in Ommen!

Ons vakantiepark ligt tussen Ommen en Hardenberg. Het ligt tevens in het prachtige Vechtdal Overijssel. U kunt hier heerlijk genieten van een vakantie met uw gezin op onze gezinscamping. Ons vakantiepark is zeer kindvriendelijk en is mooi ruim gelegen. De kampeervelden zijn ruim en van de benodigde faciliteiten voorzien. Ook de toiletgebouwen van onze gezinscamping in Ommen zijn modern en schoon. Huurt u liever een chalet? Dat kan ook! We hebben mooie ruime en moderne chalets op onze gezinscamping in Ommen. U zult uw ogen uitkijken op ons 5 sterren vakantiepark!

Ook vindt u op onze gezinscamping een5 ha grote recreatieplas. Hierin zijn maar liefst twee waterglijbanen! Plezier gegarandeerd op onze gezinscamping in Ommen! Ook kunt u heerlijk met uw gezin de dag doorbrengen op het strand van onze recreatieplas! Om uw vakantie op ons vakantiepark nog leuker te maken kunt u samen met uw kinderen genieten van het geweldige activiteiten programma.

Ook voor heerlijk eten kunt u bij ons terecht. U kunt heerlijke tapas gerechten eten in het tapas restaurant, kiezen van de plateservice of genieten van een luxe tosti in ons indoor strand!

Vakantiepark het Stoetenslagh: de leukste camping voor het hele gezin!