Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Goedkope camping

Wilt u een goedkope camping?

Onze camping heeft 5 sterren voorzieningen dus is daarom niet direct een goedkope camping. Maar u komt op ons vakantiepark  niets tekort! U krijgt echt waar voor uw geld! Op onze goedkope camping kunt u kamperen of een chalet boeken. De kampeerplaatsen liggen op ruime kampeervelden, net als onze mooie en luxe chalets. Op onze camping kunt u zelf bepalen hoeveel luxe u wilt, op de kampeervelden of in de chalet. U kunt namelijk een kampeerplaats op onze camping boeken met privé sanitair! Of kies voor een chalet met vaatwasser of 2 badkamers! Bepaal zelf de luxe op onze camping in Hardenberg!

Vakantiepark het Stoetenslagh: een goedkope camping in Overijssel?

Onze camping heeft vele voorzieningen waar u en uw gezin van zullen genieten. Wij bieden  veel mogelijkheden voor het hele gezin. Met ons leuke activiteitenprogramma wordt uw vakantie op onze camping nog leuker! Bijna alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen m.u.v. o.a. palmboom klimmen, kajakken,

In ons gezellige restaurant op onze camping kunt u samen met uw gezin heerlijk eten. U kunt kiezen van onze heerlijke tapas gerechten. Dit zijn heerlijke kleine gerechtjes. Houdt u meer van bijvoorbeeld een schnitzel of biefstuk, geen probleem wij bieden deze ook aan op het menu. En ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen kiezen uit heerlijke verschillende kindermenu’s met een kinderijsje na.

Zoekt u een goedkope camping? Vakantiepark het Stoetenslagh is betaalbaar en is een zeer geschikte goedkope camping voor alle leeftijden.  Ook huisdieren zijn toegestaan op onze goedkope camping.

Bent u al geïnteresseerd in onze camping? Boek nu een plaats op onze camping en beleef de vakantie van uw leven! Bij Vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u een verrassende strandvakantie in Overijssel op een 5 sterren camping, veel voorzieningen voor een goede prijs in Overijssel met een uniek beleving.