Zoover beoordelingen 8,0
Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties
Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • gratis Wifi
  • strandvakantie
  • aquapark in de zomer
  • Overdekt zwembad

Camping zomer aanbiedingen tijdens de vakanties

Wij hebben camping zomer aanbiedingen in de schoolvakantie

Ook hebben wij een camping zomer aanbiedingen in de allerleukste periode van het jaar! Heerlijk met het gezin er op uit, genieten van het mooie weer, gezellige samen barbecueën, een goed boek lezen en genieten met het hele gezin. Boek uw vakantie en u kunt genieten van een onvergetelijke strandvakantie met het hele gezin bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Waarom kiest u voor een camping zomeraanbieding bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh:

  • Ten eerste voordelige arrangementen tegen een scherp tarief!
  • Maar ook beleeft u bij ons een verrassende strandvakantie dankzij onze grote recreatieplas met waterglijbanen,
  • Daarnaast een uniek overdekte zwembad, indoor strand met beachvolleybal, en strandthema op ons park!
  • Er zijn vele sportieve en uitdagende activiteiten voor alle leeftijden!
  • Bovendien zijn er super leuke tiener activiteiten en tijdens de zomervakantie iedere avond disco in de Box!
  • Net zoals een uitdagend aquapark op onze recreatieplas tijdens de maanden juli en augustus!

De leukste camping zomer aanbiedingen tegen een aantrekkelijk tarief!

Ons vakantiepark is groot en ruim opgezet en biedt allerlei soorten accommodaties te huur, met natuurlijk ook zomer aanbiedingen. U kunt bij ons luxe en moderne chalets huren voor maximaal vier tot zes personen. Ook de mate van luxe kunt u zelf bepalen. U kunt kiezen tussen een basic chalet, comfort chalet of een luxe chalet.  En niet te vergeten de strandchalets direct aan de recreatieplas, met hun ideale ligging voor een strandvakantie bij uitstek.

U kunt ook een comfort plaats of comfort plaats met privé sanitair kiezen als u een van de aanbiedingen kiest! U hoeft bij gebruik van privé sanitair niet naar het toiletgebouw te lopen, maar heeft uw eigen toilet en douche bij uw kampeerplaats. Ook heeft u dan een wateraansluiting bij uw plaats. Houdt onze camping zomer aanbiedingen in de gaten want een vakantie bij ons vakantiepark is zeker de moeite waard! Maar niet alleen camping zomer aanbiedingen zijn belangrijk ook de unieke beleving die wij u bieden.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!