Goedkope kampeervakantie in Overijssel Goedkope kampeervakantie in Overijssel Goedkope kampeervakantie in Overijssel Goedkope kampeervakantie in Overijssel Goedkope kampeervakantie in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Honden zijn welkom
  • Kamperen aan het water
  • Perfect voor gezinnen

Goedkope kampeervakantie in Overijssel

Op zoek naar een goedkope kampeervakantie in Overijssel?

Genieten van een geweldige tijd met uw gezin? Leuke dingen doen, lekker zwemmen, een goed boek lezen, samen barbecueën en samen herinneringen creëren? En dat tegen een voordelig tarief? Dan bent u op zoek naar een goedkope kampeervakantie in Overijssel bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners.

U beleeft bij ons een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel:

  • Er is een grote recreatieplas van 5 hectare met zandstrand, waterglijbanen en Tubby Splash.
  • Uniek op ons park is ons indoor strand met beachvolleybal en palmboom klimmen.
  • Kom ook zwemmen in ons overdekte zwembad, ook geheel in strandthema.
  • Verder is er een super leuk activiteitenprogramma voor alle leeftijden.
  • Ook een aanrader: een etentje in ons restaurant met tapas en plates.

Goedkope kampeervakantie in Overijssel voor het hele gezin

Wij richten ons op gezinnen met kinderen en tieners. Dat houdt in dat wij zowel jonge kinderen als tieners een onvergetelijke vakantie willen bieden. En wanneer de kinderen genieten, genieten de ouders ook! Daar gaan wij namelijk voor! Tijdens een goedkope kampeervakantie in Overijssel is er op ons vakantiepark tijdens de vakanties en in de weekenden van alles te beleven! Er is tevens een uitgebreid activiteitenprogramma met activiteiten voor het hele gezin.

Kamperen of een chalet huren tijdens een goedkope kampeervakantie in Overijssel

Er is voor ieder budget een leuke vakantie te boeken. Daarnaast zijn sommige periodes voordeliger dan de andere. Tijdens de vakanties ligt het tarief wat hoger. Daarentegen is het laagseizoen erg voordelig voor een voordelige kampeervakantie! Uiteraard kunt u chalets reserveren of kies voor een prachtige ruime kampeerplaats van minimaal 120-140 m2 groot.

Wilt u meer weten over een kampeervakantie in Overijssel? Bel ons dan op 0523 - 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE