Groepskamperen in Overijssel met veel voorzieningen Groepskamperen in Overijssel met veel voorzieningen Groepskamperen in Overijssel met veel voorzieningen Groepskamperen in Overijssel met veel voorzieningen Groepskamperen in Overijssel met veel voorzieningen
Boeken

Reserveren

t/m
  • Gezellig met een hele groep!
  • Kamperen of accommodatie
  • Veel activiteiten
  • Ruime kampeerplaatsen

Groepskamperen in Overijssel met veel voorzieningen

Wat is groepskamperen in Overijssel eigenlijk?

Wat ons betreft betekent groepskamperen in Overijssel met familie. Maar ook als u met kennissen of school komt kamperen op ons park! Terwijl u bij ons kunt met een groep kamperen op een vakantiepark met veel activiteiten. Daarnaast kunt bij ons kamperen met kleine groepen maar ook met grote groepen! Ook beleeft u tijdens het kamperen in Overijssel een verrassende strandvakantie in Overijssel.

Aangezien u met een groep kamperen op ruime kampeervelden kunt, bieden wij veel mogelijkheden. Door de ruime opzet van ons vakantiepark zijn wij een perfecte locatie voor voor groter groepen om te komen kamperen. Naast een prachtige recreatieplas hebben wij een overdekt zwembad waar u heerlijk met uw groep kunt zwemmen. Als bij ons met een groep komt kamperen kunnen wij allerlei activiteiten voor u organiseren, en uiteraard kan dit in combinatie met eten of drinken. vraag voor meer info of bel ons 0523 - 638 260

Kom groepskamperen in Overijssel!

U kunt gezellig met uw schoolklas komen kamperen bij ons vakantiepark! De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben bij ons. U kunt namelijk ook komen bowlen en boogschieten. Ook zijn er vele speeltoestellen waar de kinderen zich uren kunnen vermaken! En wat dacht u van de vele overdekte voorzieningen?

Wij zijn een gezinscamping in Overijssel en daarom niet geschikt voor groepen met alleen reizende jongeren. Wel is het natuurlijk mogelijk om met een groep tieners + begeleiding te komen groepskamperen. Er moet altijd een verantwoordelijke (boven de 23 jaar) bij aanwezig zijn.

Groepskamperen in Overijssel kan op onze camping.

Wij beschikken over een ruim aanbod kampeerplaatsen, chalets en stacaravans. Onze accommodaties beschikken over een maximaal aantal personen van vier, zes, acht of tien personen, ideaal voor groepskamperen in Overijssel.

Wij bieden ruime accommodaties en kunnen groepen naast elkaar plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor groepskamperen in Overijssel is onze camping uitermate geschikt. Het ruim opgezette vakantiepark biedt veel mooie accommodaties voor maximaal 6 personen en heeft ruimte kampeerplaatsen. Dus kom groepskamperen in Overijssel!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE