Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren
Elke dag een strandvakantie
Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Groepsvakantie op gezinscamping met 5 sterren

Voor een groepsvakantie op gezinscamping bieden wij veel mogelijkheden.

Wij hebben veel ruimte voor een groepsvakantie op gezinscamping, door de ruime opzet van ons vakantiepark  zijn de mogelijkheden divers, U kunt voor uw groep een heel veld afhuren. Hierdoor wordt uw groepsvakantie nog leuker! U kunt ook chalets huren voor uw groep. De chalets zijn modern en luxe, hierdoor komt u niets tekort tijdens uw groepsvakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh.

De leukste groepsvakantie op gezinscamping het Stoetenslagh!

Voor de leukste groepsvakantie op gezinscamping komt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh! Bij ons hoeft u zich niet te vervelen want wij bieden veel leuke activiteiten en voorzieningen.  Wanneer het mooi weer is kunt heerlijk zwemmen in de recreatieplas en zonnen op het strand. Ook kunt u gaan zwemmen in ons mooie overdekte zwembad tijdens uw vakantie op gezinscamping het Stoetenslagh!

Maar ook kunt heerlijk komen eten in ons restaurant tijdens een vakantie of weekendje weg op gezinscamping het Stoetenslagh.  Omdat u bij ons heerlijk tapas kunt eten of kiezen van de plateservice! Daarnaast kunt u een heerlijk tapas buffet organiseren of ga lekker tafelgrillen in combinatie met bowlen!
Vraag naar de mogelijkheden tijdens een groepsvakantie op gezinscamping het Stoetenslagh! Bel 0523-638260

Een groepsvakantie op gezinscamping is zeer goed mogelijk.

Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud, zodat voor iedereen uit de groep wat te doen kan zijn. Of u nou  met familie, collega’s, vrienden of de club gaat, een vakantie op gezinscamping is voor iedereen een onvergetelijke vakantie.

Groepsvakantie op gezinscamping kan op ons vakantiepark. Uit onze verschillende ruime accommodaties kunt u kiezen. Er is op onze camping en in de omgeving veel te doen voor jong en oud.

Voor een groepsvakantie op een gezinscamping kunt u terecht op ons vakantiepark. Wij hebben een bowlingbaan en u kunt boogschieten tijdens uw groepsvakantie opeen  gezinscamping als groepsactiviteiten.