Habana Top Presta 4 pers. Habana Top Presta 4 pers. Habana Top Presta 4 pers. Habana Top Presta 4 pers. Habana Top Presta 4 pers.
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Habana Top Presta 4 pers.

Informatie Habana Top Presta 4 pers.

Zoals u hierboven al ziet, is de Habana Top Presta geschikt voor maximaal 4 personen. De inrichting van de chalet is fris, modern en van alle luxe voorzien.

Alle feitjes van de Habana Top Presta 4 pers. op een rijtje:

  • 2 slaapkamers met 4 slaapplaatsen: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en 1 kamer met een eenpersoonsbed (80 x 190).
  • Gezellige, kleine woonkamer met zithoek en televisie
  • De keuken is van alle gemakken voorzien
  • Nette badkamer en apart toilet
  • Airconditioning
  • En natuurlijk ook een vaatwasser!

De chalet heeft een moderne uitstraling. Op de velden heeft u veel ruimte voor sport en spel, lekker zitten in de zon, nieuwe mensen ontmoeten en ook gezellig samen zijn. Een perfecte accommodatie voor gezinnen dus!

De Habana Top Presta 4 personen staat op de velden Schelp, Schildpad en Orka. Bijzettentjes en partytenten bij de chalet zijn helaas niet toegestaan.

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken en een reservering maken

Tarieven en reserveren

Aanvullende informatie over de Habana Top Presta 4 pers.

Afmetingen
De afmetingen van de chalet zijn: 24 m2

Bedlinnen
Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bedlinnen bij huren. Eenpersoons bedlinnen € 10,- en tweepersoons bedlinnen € 15,-. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Schoonmaak
U dient de chalet bij vertrek zelf schoon te maken. Instructies hiervoor staan beschreven in de chalet.

Voorkeur
De chalets zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark, over de accommodaties of over activiteiten? U kunt vrijblijvend een keer ons park en accommodaties bekijken, maar u mag ook altijd contact opnemen via stoetenslagh@capfun.com of via 0523 – 638 260

Graag tot ziens in onze Habana Top Presta 4 pers.

Beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE