Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping
Elke dag een strandvakantie
Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Hemelvaart en pinksteren kamperen op een 5 sterren camping

Kom met Hemelvaart en Pinksteren kamperen

Een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners met een uniek indoor strand! U kunt tijdens Hemelvaart en Pinksteren kamperen op ruime kampeervelden. Kies een kampeerplaats aan het water of ga voor een veld met veel ruimte voor sport en spel! Of kies voor een prachtige accommodatie.

Komt u tijdens Hemelvaart en Pinksteren kamperen? Dan wilt u natuurlijk ook genieten van de beste voorzieningen en super leuke activiteiten! Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtige vijfsterren camping met vijfsterren voorzieningen. Ook is er natuurlijk een super leuk activiteiten programma voor kinderen en tieners! Kortom: Hemelvaart en Pinksteren kamperen is geweldig bij ons. Geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!

Waarom boekt u uw vakantie bij ons vakantiepark:

  • Er is een grote recreatieplas met zandstrand, waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Dankzij het indoor strand maakt het niet uit wat voor weer het is! Altijd een verrassende strandvakantie, weer of geen weer.
  • Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden en een unieke klim palmboom!
  • Kom ook zwemmen in het unieke overdekte zwembad met strandthema!
  • Verder kunt u genieten van de vele heerlijke tapasgerechten, plateservice, pizza’s en tosti’s!

Wilt u ook tijdens Hemelvaart en Pinksteren kamperen? Kom dan naar Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een heerlijke vakantie.

Hemelvaart en Pinksteren kamperen met veel (overdekte) voorzieningen!

Komt u met hemelvaart en Pinksteren kamperen? Dan hebben wij u vele leuke recreatieve sport- en spelactiviteiten en meer te bieden:

  • U kunt samen met uw gezin, familie of vrienden genieten van een super leuk activiteiten programma.
  • Voor kinderen en tieners is er natuurlijk een geweldig animatieprogramma! Zij kunnen namelijk onder leiding van de Funbrigade leuke sport- en spelactiviteiten doen.
  • Geniet van spectaculaire spelavonden, karaoke, talentenjachten, disco, dj en uiteraard nog veel meer.
  • Wilt u lekker internetten op de camping? Dat kan! U kunt namelijk gratis gebruik maken van de WIFI op onze camping (wifi is beperkt).

U kunt uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw fantastische vakantie bij ons vakantiepark tijdens het Hemelvaart en Pinksteren kamperen!

Uiteraard kunt u eens een kijkje nemen op ons park! En wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op: 0523 - 638 260 of mail info@stoetenslagh.nl