Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Hemelvaart en pinksteren kamperen

Kom met Hemelvaart en Pinksteren kamperen.

Een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners met een uniek indoor strand! U kunt bij ons met Hemelvaart en Pinksteren kamperen op ruime kampeervelden. Kies een kampeerplaats aan het water of ga voor een veld met veel ruimte voor sport en spel!

Komt u met Hemelvaart en Pinksteren kamperen? Dan wilt u natuurlijk ook genieten van de beste voorzieningen en super leuke activiteiten! Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtige vijfsterren camping met vijfsterren voorzieningen. Ook is er een super leuk activiteiten programma voor kinderen en tieners! Kortom: met Hemelvaart en Pinksteren kamperen is geweldig bij ons geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!

Waarom boekt u uw vakantie bij ons vakantiepark:

  • Er is een grote recreatieplas met zandstrand, waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Dankzij het indoor strand maakt het niet uit wat voor weer het is! Altijd een verrassende strandvakantie, weer of geen weer.
  • Er zijn beachvolleybalvelden en een unieke klim palmboom!
  • Kom ook zwemmen in het unieke overdekte zwembad met strandthema!
  • Geniet van de vele heerlijke tapasgerechten, plateservice, pizza’s en tosti’s!

Wilt u ook met Hemelvaart en Pinksteren kamperen in Overijssel? Kom dan naar Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een heerlijke vakantie.

Hemelvaart en Pinksteren kamperen met veel (overdekte) voorzieningen bij ons de beste keus!

Komt u met hemelvaart en Pinksteren kamperen? Dan hebben wij u vele leuke recreatieve sport- en spelactiviteiten en meer te bieden:

  • U kunt samen met uw gezin, familie of vrienden genieten van een super leuk activiteiten programma.
  • Voor kinderen en tieners is er een geweldig animatieprogramma! Zij kunnen onder leiding van de Funbrigade leuke sport- en spelactiviteiten doen.
  • Geniet van spectaculaire spelavonden, karaoke, talentenjachten, disco, dj en nog veel meer.
  • Wilt u lekker internetten op de camping? Dat kan! U kunt gratis gebruik maken van de WIFI op onze camping (wifi is beperkt).

U kunt uw vrienden en familie op de hoogte houden van uw fantastische vakantie bij ons vakantiepark tijdens het Hemelvaart en Pinksteren kamperen!

Kom gerust eens een kijkje nemen op ons park!