Zoover beoordelingen 8,0
Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!
Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel activiteiten
  • Kampeerplaatsen v.a. 120m2
  • Moderne chalets
  • Veel overdekte voorzieningen

Hemelvaart in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Het leukste Hemelvaart arrangement speciaal voor u geselecteerd!

Geniet van een heerlijk weekend weg met Hemelvaart in Hardenberg! Voor onze gasten bieden we met Hemelvaartweekend een geweldig arrangement. Waarom kiest u voor een Hemelvaartweekend bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh?

Speciaal voor onze gasten bieden wij de beste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten. Hieronder vindt u een aantal punten waarom een vakantie bij ons het allerleukst is:

  • Veel voorzieningen, ook indoor! Of het nou mooi weer of slecht weer is, tijdens Hemelvaartweekend is er genoeg te doen!
  • Indoor strand Happy Fun Beach met geweldige activiteiten en horeca!
  • Maar ook een 5 ha grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Daarnaast activiteiten voor alle leeftijden!
  • Speciaal activiteitenprogramma voor tieners met veel sport en spel!
  • Bowlingbanen en overdekt boogschieten!

Arrangement Hemelvaart:

Kamperen: boek een comfort kampeerplaats van 20 mei t/m 25 mei 2020 vanaf 290,00 euro (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).

Reserveer Hemelvaart kamperen

Huren: Een accommodatie tijdens Hemelvaart boekt u al vanaf 310,00 euro (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten).

Reserveer Hemelvaart chalet

Een onvergetelijke hemelvaart in Hardenberg met gave activiteiten!

U bent samen met uw kinderen en tieners van harte welkom tijdens het Hemelvaartweekend. Voor tieners bieden wij geweldige activiteiten, er is namelijk een fantastisch programma. Ook de kleine kinderen worden tijdens het hemelvaartweekend niet vergeten. Zij kunnen samen met de Funbrigade leuke activiteiten doen en lekker knutselen en sport- en spelactiviteiten doen.

Voor een gezellig dagje kunt u ook heerlijk op het strand liggen (als het mooi weer is natuurlijk!). U zult een heerlijke Hemelvaart in Hardenberg beleven op ons prachtige zandstrand of ga zwemmen in de recreatieplas. Is het weer wat minder? U kunt ook in ons prachtige overdekte zwembad met strandthema zwemmen! U beleeft bij ons een verrassende strandvakantie. Ook in het zwembad, hier ligt namelijk zand.

Bent u al overtuigd om uw vakantie bij ons door te brengen tijdens Hemelvaart in Hardenberg? Wij zullen er alles aan doen om een heerlijk Hemelvaartweekend te bezorgen! U kunt met al uw vragen en wensen bij ons personeel terecht! We staan u graag te woord.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -