Chalet verhuur Hemelvaart, veel overdekte voorzieningen Chalet verhuur Hemelvaart, veel overdekte voorzieningen Chalet verhuur Hemelvaart, veel overdekte voorzieningen Chalet verhuur Hemelvaart, veel overdekte voorzieningen Chalet verhuur Hemelvaart, veel overdekte voorzieningen
Boeken

Reserveren

t/m
  • Luxe verblijven
  • Heerlijk hemelvaart
  • Veel voorzieningen
  • Strandvakantie

Chalet verhuur Hemelvaart, veel overdekte voorzieningen

Chalet verhuur hemelvaart voor een heerlijk weekendje weg!

Bent u op zoek naar chalet verhuur Hemelvaart? Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is de beste keus voor het huren van een chalet tijdens het Hemelvaartweekend. Onze chalets zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. De chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Kies voor onze chalets tijdens het Hemelvaartweekend en beleef het heerlijkste en meest ontspannen weekendje weg in Overijssel. Wij bieden verschillende types chalets aan.

U kunt kiezen uit de volgende type chalets:

  • Luxe chalet met 2 badkamers
  • Strandchalet direct aan de recreatieplas
  • Chalets met vaatwasser
  • Chalet met overdekte veranda

Alle chalets zijn speciaal voor u volledig ingericht. Er zal niets ontbreken tijdens een weekendje weg bij onze chalet verhuur tijdens het Hemelvaartweekend.

Veel mogelijkheden bij chalet verhuur Hemelvaart

De chalet verhuur bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is geschikt voor iedere gezinssamenstelling. Boek daarom een voordelig weekendje weg voor het hele gezin. Natuurlijk zijn familieweekenden ook mogelijk tijdens het Hemelvaart weekend. Kom gezellig met het hele gezin genieten van een gezellig weekendje weg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Bij de chalet verhuur tijdens het Hemelvaartweekend hebben we naast prachtige accommodaties ook activiteiten tijdens het Hemelvaart weekend. Niemand hoeft zich te vervelen bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Bovendien is er ook een Indoor strand. Hierdoor heeft u ook bij slecht weer altijd een heerlijk weekend.

Naast allerlei activiteiten hebben we genoeg voorzieningen om u een onvergetelijk weekend te bezorgen. In de indoor hal worden leuke activiteiten georganiseerd en bovendien is er ook een gezellig restaurant. Om uw weekendje weg compleet te maken kunt u ook heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad, bowlen op de bowlingbanen of boogschieten.

Het leukste weekendje weg boekt u met uw gezin met tieners bij chalet verhuur Hemelvaart. Bent u geïnteresseerd? Boek dan snel een chalet! Mooiste Hemelvaart bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Wilt u een lekker weekendje weg? Kom dan naar ons vakantiepark en kies voor 1 van onze chalets!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE