Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Hemelvaart weekend met veel overdekte voorzieningen

Het leukste Hemelvaart arrangement speciaal voor u geselecteerd!

Geniet van een heerlijk weekend weg met Hemelvaart! Voor onze gasten bieden we met Hemelvaartweekend een geweldig arrangement. Waarom kiest u voor een Hemelvaartweekend bij Vakantiepark het Stoetenslagh?

Speciaal voor onze gasten bieden wij de beste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten. Hieronder vindt u een aantal punten waarom een vakantie bij ons het allerleukst is:

  • Veel voorzieningen, ook indoor! Of het nou mooi weer of slecht weer is, tijdens Hemelvaartweekend is er genoeg te doen!
  • Indoor strand Happy Fun Beach met geweldige activiteiten en horeca!
  • Maar ook een 5 ha grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Daarnaast activiteiten voor alle leeftijden!
  • Speciaal activiteitenprogramma voor tieners met veel sport en spel!
  • Bowlingbanen en overdekt  boogschieten!

Hemelvaart arrangement kamperen:

Kamperen op een prachtige comfort kampeerplaats van 09 mei t/m 14 mei voor € 200,00 (inclusief 2 pers.)
We hebben nog 6 plaatsen beschikbaar, op velden waar huisdieren zijn toegestaan. U kunt ook per nacht boeken en vanaf vrijdag zijn er meer plaatsen beschikbaar!

>>Boek een kampeerplaats van 11 – 13 mei

Accommodaties:

Helaas zijn al onze accommodaties volgeboekt voor het gehele Hemelvaart arrangement van 9 t/m 14 mei. We hebben nog wel accommodaties beschikbaar van vrijdag 11 mei tot en met maandag 14 mei.

>> Boek een chalet van 11 – 14 mei

Een onvergetelijke hemelvaart vakantie met gave activiteiten!

U bent samen met uw kinderen en tieners van harte welkom tijdens het Hemelvaartweekend. Voor tieners bieden wij geweldige activiteiten, er is namelijk een fantastisch programma. Ook de kleine kinderen worden tijdens het hemelvaartweekend niet vergeten. Zij kunnen samen met de Funbrigade leuke activiteiten doen en lekker knutselen en sport- en spelactiviteiten doen.

Voor een gezellig dagje kunt u ook heerlijk op het strand liggen (als het mooi weer is natuurlijk!). U zult een heerlijke Hemelvaart beleven op ons prachtige zandstrand of ga zwemmen in de recreatieplas. Is het weer wat minder? U kunt ook in ons prachtige overdekte tropische zwembad zwemmen! U beleeft bij ons een verrassende strandvakantie. Ook in het zwembad, hier ligt namelijk zand.

Bent u al overtuigd om uw vakantie bij ons door te brengen? Wij zullen er alles aan doen om een heerlijk Hemelvaartweekend te bezorgen! U kunt met al uw vragen en wensen bij ons personeel terecht! We staan u graag te woord.