Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Hemelvaart

Het leukste Hemelvaart arrangement speciaal voor u geselecteerd!

Geniet van een heerlijk weekend weg met Hemelvaart! Voor onze gasten bieden we met Hemelvaartweekend een geweldig arrangement. Waarom kiest u voor een Hemelvaartweekend bij Vakantiepark het Stoetenslagh?

Speciaal voor onze gasten bieden wij de beste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten. Hieronder vindt u een aantal punten waarom een vakantie bij ons het allerleukst is:

  • Veel voorzieningen, ook indoor! Of het nou mooi weer of slecht weer is, tijdens Hemelvaartweekend is er genoeg te doen!
  • Indoor strand Happy Fun Beach met geweldige activiteiten en horeca!
  • Grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash!
  • Activiteiten voor alle leeftijden!
  • Speciaal activiteitenprogramma voor tieners met veel sport en spel!
  • Overdekt zwembad voor uren zwemplezier!
  • Overdekt bowlen en boogschieten!

Hemelvaart arrangement kamperen:

Kamperen op een prachtige comfort kampeerplaats van 09 mei t/m 14 mei voor € 200,00 (inclusief 2 pers.)

Met de Hemelvaart een chalet huren:

Tijdens de Hemelvaart kunt u natuurlijk ook een chalet huren! Een chalet huren van 09 mei t/m 14 mei 2018 kan al vanaf € 275,00 (incl. 4 personen)

Een onvergetelijke hemelvaart vakantie met gave activiteiten!

U bent samen met uw kinderen en tieners van harte welkom tijdens het Hemelvaartweekend. Voor tieners bieden wij geweldige activiteiten, er is namelijk een fantastisch programma. Ook de kleine kinderen worden tijdens het hemelvaartweekend niet vergeten. Zij kunnen samen met de Funbrigade leuke activiteiten doen en lekker knutselen en sport- en spelactiviteiten doen.

Voor een gezellig dagje kunt u ook heerlijk op het strand liggen (als het mooi weer is natuurlijk!). U zult een heerlijke Hemelvaart beleven op ons prachtige zandstrand of ga zwemmen in de recreatieplas. Is het weer wat minder? U kunt ook in ons prachtige overdekte tropische zwembad zwemmen! U beleeft bij ons een verrassende strandvakantie. Ook in het zwembad, hier ligt namelijk zand.

Bent u al overtuigd om uw vakantie bij ons door te brengen? Wij zullen er alles aan doen om een heerlijk Hemelvaartweekend te bezorgen! U kunt met al uw vragen en wensen bij ons personeel terecht! We staan u graag te woord.